Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Δολοφονία 47χρονης Ρέθυμνο: Την εκτέλεσε μπροστά στην κόρη της!

Σε κατάσταση σοκ η 20χρονη που είδε τον ταβερνιάρη να σκοτώνει πισώπλατα τη μητέρα της στο Ρέθυμνο

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της 47χρονης επιχειρηματία Σταυρούλας Συραγοπούλου, η οποία πυροβολήθηκε πισώπλατα στην είσοδο της επιχείρησής της στο Πάνορμο Ρεθύμνου από τον 49χρονο ιδιοκτήτη της διπλανής ταβέρνας, αλλά και το «σκοτεινό» παρελθόν του δράστη και παρ’ ολίγον αυτόχειρα.

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι μπροστά στη σκηνή του άγριου φονικού ήταν η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, ενώ ένας Αυστριακός τουρίστας τραυματίστηκε από τα σκάγια του 49χρονου, ο οποίος πήγε με μια καραμπίνα στο fish spa της άτυχης Σταυρούλας για να εκτελέσει εν ψυχρώ τη γειτόνισσά του, με την οποία φέρεται ότι είχε διαφορές!!!

Οπως αναφέρει το σάιτ rethnea.gr, η νεαρή κοπέλα υπέστη σοκ βλέποντας τη μητέρα της να σωριάζεται αιμόφυρτη στο πάτωμα από τους πυροβολισμούς και άρχισε να ουρλιάζει έντρομη, παγώνοντας το αίμα όσων βρίσκονταν κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο προτού ξεψυχήσει η 47χρονη είδε τον δράστη να παρκάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο κατάστημά της. Ο 49χρονος την πλησίασε και κάτι της είπε, όμως εκείνη τον αγνόησε και του γύρισε την πλάτη, για να τον αναγκάσει να φύγει χωρίς να προκληθεί φασαρία. Τότε ο δράστης έστρεψε εναντίον της την κάννη της καραμπίνας του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα!

Μπροστά στο τραγικό συμβάν ήταν και ένας 27χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια στην παλάμη του αριστερού του χεριού!
Σύμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση ποντάρουν πολλά στη μαρτυρία του.

Καβγάς έξω από μπαρ

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος ταβερνιάρης με καταγωγή από τα Ζωνιανά έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Τον Σεπτέμβριο του 2012, σε ηλικία 40 χρόνων, φέρεται ότι διαπληκτίστηκε έξω από ένα μπαρ στον Πλατανιά με έναν 30χρονο Ρώσο, ο οποίος υπηρετούσε στη φρουρά ενός συμπατριώτη του αξιωματούχου.

Στην πορεία άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές εναντίον του 30χρονου, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, στο χέρι και το σαγόνι. Μετά την πράξη του ο 40χρονος τότε πιστολέρο τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στον Πάνορμο, ενώ παραμένει άγνωστο αν καταδικάστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος είχε εμπλακεί πριν από περίπου 15 χρόνια σε θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου. Τότε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στο ύψος του χωριού Πέραμα και ανατράπηκε, με συνέπεια να σκοτωθεί η μία από τις δύο συνεπιβάτιδές του από την Ουκρανία. Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως, μετά το δυστύχημα, το έβαλε στα πόδια, εγκαταλείποντας αβοήθητη στην άσφαλτο την άτυχη γυναίκα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα