Την έπνιξε στη λίμνη…

Ο ΠΑΣ πανάξια νίκη εις βάρος της Ενωσης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ 2-0

Εμπλεξε αρκετά η ΑΕΚ μετά την ήττα της χθες στα Γιάννενα, την ώρα που ο ΠΑΣ ελπίζει βάσιμα πλέον για συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι της Ενωσης και δικαίως πήραν το τρίποντο. Πάτησαν το γκάζι κυρίως στο πρώτο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά «καθάρισαν» πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Στο 35′ σε αναταραχή που δημιουργήθηκε στην περιοχή της ΑΕΚ ο Κοροβέσης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (η αδυναμία των «κιτρινόμαυρων» αμυντικών να διώξουν πληρώθηκε…), ενώ στο 39′ ο σκόρερ έγινε δημιουργός. Εβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Γεωργίου, εκείνος βρέθηκε απέναντι στον Κωνσταντόπουλο, τον πλάσαρε υποδειγματικά και έβαλε γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος (τόσο πριν όσο και μετά τα γκολ τους), ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον ΠΑΣ να παραχωρεί μέτρα στους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά εκείνοι να μην καταφέρνουν να τα μετουσιώσουν σε ευκαιρίες και γκολ. Αντίθετα, στο 79′ ο Ντε Βινσέντι είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το 2-0 παρέμεινε κι έτσι οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και τα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ με 30 βαθμούς θέλει σίγουρα νίκη εντός με τον Πανθρακικό στο επόμενο ματς και με δύο γκολ διαφορά (είχε χάσει στη Θράκη 1-0), έτσι ώστε να σωθεί ακόμη και αν χάσει στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική από τον Ατρόμητο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης (93′ Γιάκος), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80′ Βίλα), Ίλιτς (89′ Ντάσιος).
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (75′ Αραμπατζής), Τσουμάγκας (46′ Βλάχος), Τσούπρος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Φέτσης (46’Φουρτάδο), Ρίκκα, Γκερέιρο, Καραλής, Πετρόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Γενέθλια για τον Μιχάλη Αεράκη – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά του είχε ο Μιχάλης Αεράκης. Ο καταξιωμένος...

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τις φήμες χωρισμού της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί χωρισμού της με τον Μάκη Παντζόπουλου έκανε μία ανακοίνωση.