Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Greek lovers – Οι Έλληνες άνδρες αναδείχθηκαν οι καλύτεροι εραστές ανάμεσα σε 26 χώρες

Πρωτεύουσα του οργασμού η Νορβηγία, βασίλισσα των τρίο η Νέα Υόρκη

Οι Ελληνες άνδρες αναδείχθηκαν πρόσφατα οι καλύτεροι στο κρεβάτι. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι λαοί πάνε πίσω ή δεν έχουν επιμέρους σεξουαλικές «σπεσιαλιτέ»!

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», που συγκέντρωσε τα συμπεράσματα πολλών σχετικών ερευνών, οι Γάλλοι, για παράδειγμα, αρέσκονται και ειδικεύονται στα «γρήγορα», με κάτι παραπάνω από το 50% των ανδρών να μπορεί να παρατείνει κάπως την επαφή καθυστερώντας την εκσπερμάτιση, αλλά μόλις το 6% να καταφέρνει να κρατηθεί 13 λεπτά.

Από την άλλη, η Νορβηγία, παρά το ψυχρό της κλίμα, δείχνει να είναι η παγκόσμια «πρωτεύουσα» του οργασμού, καθώς, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας σεξουαλικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού δηλώνει ότι έχει οργασμό καθημερινά. Πάντως, εμείς θεωρούμαστε οι «βασιλιάδες» της συνουσίας, αφού, βάσει της έρευνας της Durex, το 87% των ενηλίκων στην Ελλάδα δηλώνει ότι κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτή η συχνότητα είναι η μεγαλύτερη που έχει αναφερθεί στην έρευνα η οποία έγινε σε 30.000 ανθρώπους σε 26 χώρες. Οι Βρετανοί, από την άλλη, θεωρούνται οι «βασιλιάδες» στα προκαταρκτικά, αλλά και με ιδιαίτερη τάση στην ερωτική ενασχόληση με τα δάκτυλα! Το Βέλγιο, την ίδια ώρα, θα μπορούσε να κάνει αδερφοποίηση με το… Τέξας, αφού, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιατρικού σάιτ dr. Ed, η αγαπημένη στάση στο σεξ στη χώρα είναι η «γελαδάρισσα», που προβλέπει τη γυναίκα να καβαλικεύει τον άνδρα και να τον κοιτάζει στο πρόσωπο.

Η Πολωνία ψηφίζει ως αγαπημένη στάση το «κουταλάτο», αυτό δηλαδή κατά το οποίο το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο στο πλάι, με τον άνδρα κολλημένο στη σύντροφό του από πίσω. Για όσους είναι των λιγότερο ρομαντικών και των πιο πολυπληθών ερωτικών εναγκαλισμών, οι ΗΠΑ είναι ο κατάλληλος προορισμός, με τη Νέα Υόρκη να είναι η «βασίλισσα» των ερωτικών τρίο και Λος Αντζελες και Σικάγο να ακολουθούν. Για αντοχές, απόλυτος προορισμός είναι η Βραζιλία, όπου οι άνδρες, σε αντίθεση με τους Γάλλους, διαρκούν κατά μέσον όρο 30 λεπτά. Από την άλλη, όμως, δεν δείχνουν μόνο με τις αντοχές να καταφέρνουν και πολλά στον οργασμό των γυναικών, αφού μόνο το 44% αυτών δηλώνει ότι φτάνουν σε οργασμό, σύμφωνα με το The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour. Η ίδια πηγή, δε, μας ενημερώνει ότι ο γυμνισμός και οι swingers νιώθουν πατρίδα τους τη Γερμανία, όπου, σημειωτέον, το 23% δηλώνει ότι διεγείρεται από τη μυρωδιά της μασχάλης! Τέλος, στη γειτονιά μας, την Ιταλία, το σεξ έχει να κάνει πολύ με το στόμα, αφού το 80% του πληθυσμού δηλώνει ότι απολαμβάνει το στοματικό σεξ, αλλά και το φαγητό ως παράγοντα διέγερσης!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα