Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Ηλιούπολη: Άγνωστοι έκαψαν το Ι.Χ. και τη μηχανή του 39χρονου που εξέδιδε 19χρονη

Μπουρλότο για εκδίκηση στον νταβατζή αστυνομικό

Σε πράξη αντεκδίκησης παραπέμπει ο εμπρησμός που προκάλεσαν άγνωστοι στις 3.50 χθες τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο και στη μηχανή του 39χρονου απότακτου αστυνομικού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε μία 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Τη φωτιά αντιλήφθηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη και πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Τα δύο οχήματα, που βρίσκονταν ακινητοποιημένα μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου πρώην αστυνομικού, είχαν τυλιχτεί στις φλόγες, οι οποίες, σύμφωνα με τους ενοίκους, είχαν φτάσει μέχρι τα μπαλκόνια του δεύτερου ορόφου και λίγο έλειψε οι φλόγες να επεκταθούν και στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά προτού κινδυνέψουν σπίτια. Ομως τα δύο οχήματα είχαν ήδη γίνει στάχτη. Αρκετές φορές οι ένοικοι της συγκεκριμένης πολυκατοικίας είχαν ζητήσει από τις Αρχές να απομακρυνθούν από τον χώρο το Ι.Χ. και η μοτοσικλέτα του 39χρονου, καθώς φοβούνταν ότι μπορεί να γίνουν στόχος, όπως κι έγινε. Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να φτάσουν στα πρόσωπα που ευθύνονται για τον εμπρησμό.

Ζήτησε βοήθεια

Οι τερατώδεις πράξεις του απότακτου υπαρχιφύλακα είχαν αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούλιο, όταν η 19χρονη κατάφερε να το σκάσει από το διαμέρισμα-κολαστήριο και να ζητήσει βοήθεια από το προσωπικό διπλανού καφέ.

Ακολούθησε καταιγισμός αποκαλύψεων που οδήγησαν σε ένα μακροσκελές κατηγορητήριο σε βάρος του 39χρονου και, κατά συνέπεια, στην προφυλάκισή του.

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε η ίδια η κοπέλα, προτού πέσει στα νύχια του αστυνομικού, την κακοποιούσε σεξουαλικά επί σειρά ετών και ο ίδιος ο πατέρας της, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη! Οταν γνώρισε τον 39χρονο, νόμισε ότι βρήκε ένα καταφύγιο, όμως αντί γι’ αυτό αιχμαλωτίστηκε σε μια κόλαση, αφού εκείνος την εξέδιδε και την κρατούσε με τη βία φυλακισμένη στο διαμέρισμα, στο οποίο μάλιστα ζούσε και η ανήλικη κόρη του από τον παλαιότερο γάμο του!

Ο επίορκος αστυνομικός παραμένει προφυλακισμένος, όπως και ο πατέρας της 19χρονης και ακόμα τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται ότι ήθελε να απομακρύνει τη 19χρονη από κακές επιλογές που έκανε. Μάλιστα, στηρίζει το επιχείρημά του στο γεγονός ότι ένας εκ των προφυλακισμένων είναι πρώην σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι την εξέδιδε.

Εκτός από τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, ο αστυνομικός είχε μπει στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων και είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για σειρά παραπτωμάτων όσο υπηρετούσε, ενώ η δημόσια εικόνα του και οι φωτογραφίες του με όπλα και χρήματα μόνο υπηρέτη του νόμου δεν έδειχναν. Κανείς δεν πίστευε ότι ο άνθρωπος που πόζαρε παριστάνοντας τον τράπερ με εμφανές τατουάζ την ακροστιχίδα ACAB -που είναι διεθνής υβριστική έκφραση κατά των αστυνομικών- και τις αναρτήσεις πορνογραφικού περιεχομένου ήταν και ο ίδιος ένστολος!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα