Το… ξέφρενο πάρτι-έκπληξη της Ολυμπίας

Η πρωτότοκη και πανέμορφη (ξανθιά) κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ γλέντησε πάνω στο τραπέζι με τις φίλες της στο σπίτι της (Τσέλσι) για την αποφοίτησή της

Ενα surprise party -μόνο για κορίτσια- έκανε πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της στο Τσέλσι, στη Βρετανία, η πιο πολυσυζητημένη γαλαζοαίματη έφηβη των τελευταίων ετών, η Μαρία-Ολυμπία!

Ο ξανθός «άτακτος» άγγελος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, που τον επόμενο μήνα θα σβήσει τα 18 κεράκια της τούρτας της, ανάρτησε στο Ιnstagram μία από τις φωτογραφίες του πάρτι προκαλώντας άλλη μία φορά τον θαυμασμό και τα σχόλια των εκατοντάδων φίλων της. Η πανέμορφη Μαρία-Ολυμπία ποζάρει όλο νάζι, συντροφιά με τις φίλες της, ενώ είναι ανεβασμένη πάνω στο τραπέζι, έχοντας κοντά της μία από τις κολλητές της.

Η καλλίγραμμη κοπέλα, που ξεχωρίζει για τους τρόπους της, καθώς και τις στιλιστικές της επιλογές, αφού τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας ασχολούνται συνεχώς μαζί της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από κάθε της εμφάνιση, επέλεξε να υποδεχτεί τις φίλες της φορώντας ένα μαύρο skinny παντελόνι που αναδείκνυε τα τέλεια πόδια της, ένα ροζ-μπεζ T-shirt και μια διάφανη εσάρπα στον ίδιο χρωματισμό. Η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, που λόγω του νεαρού της ηλικίας της έχει προκαλέσει αρκετούς «πονοκεφάλους» στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, λατρεύει τη μόδα, ενώ οι ειδικοί τη θεωρούν το απόλυτο fashion icon των γαλαζοαίματων κύκλων. Σε αυτό την έχει επηρεάσει και η διάσημη μητέρα της, που είναι ιδιοκτήτρια του πιο επώνυμου brand παιδικών ρούχων στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία-Ολυμπία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως από τον επόμενο χρόνο θα σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Saint Martin’s College, την πιο διάσημη σχολή σχεδιαστών στο Λονδίνο και μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Από εκεί έχουν περάσει -μεταξύ άλλων- η Στέλλα Μακάρτνεϊ, ο αδικοχαμένος Αλεξάντερ Μακουίν, η Βίβιαν Γουέστγουντ και ο Τζον Γκαλιάνο. Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «W», η Μαρία-Ολυμπία είχε δηλώσει σχετικά με τη μόδα «το γεγονός ότι κατέχω έναν τίτλο δεν σημαίνει ότι δεν έχω τις ίδιες ανησυχίες για τη μόδα, όπως οι άλλες συνομήλικές μου», ενώ είχε αποκαλύψει ακόμα ότι πολύ συχνά ψάχνει ακόμα και στην ντουλάπα της μητέρας της προκειμένου να φορέσει κάτι που της αρέσει ή να το συνδυάσει με ένα δικό της κομμάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Γνωστός ηθοποιός στάζει «φαρμάκι» για τους συμπρωταγωνιστές του!

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Μπράιν Κοξ, σε πρόσφατη συνέντευξή...

«Η ζωή εν τάφω» του Καλλιβωκά!

«Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή... Κουράστηκα και, πλέον, δεν επιθυμώ να βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Γνωστή πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει τη μάχη της με το αλκοόλ και τα φάρμακα

Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή η κατανάλωση αλκοόλ και φαρμάκων την οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε πλύση στομάχου.