Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Ο ΟΠΑΠ δίπλα στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ παρέδωσαν ηλεκτρικές συσκευές και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στους πληγέντες

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την έμπρακτη στήριξη των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου, που επλήγησαν από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς, υλοποίησε ο ΟΠΑΠ από κοινού με το δίκτυο συνεργατών του στο Ηράκλειο Κρήτης. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προμηθεύτηκαν ηλεκτρικές συσκευές για τις εγκαταστάσεις προσωρινής στέγασης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και συγκέντρωσαν κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριστικά ατομικής χρήσης για τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Ηρακλείου, Δημήτρης Χαραλαμπάκης, και συνεργάτες του δικτύου παραδίδουν είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη.

Οι οικιακές συσκευές και τα είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής παραδόθηκαν στους σεισμόπληκτους, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, από αντιπροσωπεία του σωματείου πρακτόρων ΟΠΑΠ Νομού Ηρακλείου, που επισκέφθηκε το δημαρχείο Μινώα Πεδιάδας.

Την υλική βοήθεια παρέλαβε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευαισθητοποίηση και την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και των συνεργατών του.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Ηρακλείου, Δημήτρης Χαραλαμπάκης, και συνεργάτες του δικτύου παραδίδουν είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη.

Φιλικός αγώνας αλληλεγγύης με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ

Επιπλέον, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων του ΟΠΑΠ με την ομάδα του ΟΦΗ για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου, διοργανώνεται φιλικός αγώνας αλληλεγγύης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Περιφέρεια Κρήτης για την επισκευή σχολείου, που υπέστη ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα