Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, 2026

Τα ρεβεγιόν του έρωτα

Όλα τα είχε ο «μπαξές» της φετινής παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Instagram, με τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να υποδέχονται το 2026 είτε αγκαλιά στην Αθήνα

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά – Πρωτοχρονιά χωρίς τη Λένα τους

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά, που δεν πρόλαβε να καμαρώσει νυφούλα την κόρη της…

Ιουλία Καλλιμάνη: Η «μαμά Ιουλία» παρουσιάζει το νέο της dance hit «Εξαίρεση...

Η Ιουλία Καλλιμάνη παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με...

Κώστας Καραμανλής: «Καλή χρονιά» με φιλί στη Νατάσα του

Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια φωτογραφικά ενσταντανέ, αλλά φέτος το τόλμησαν.

Υπόθεση (;) «Μαρίας» με αγοράκι στη Ρόδο

Αθίγγανη συνελήφθη στο νησί με την καταγγελία ότι ασκούσε βία και έβαζε το αγγελούδι να ζητιανεύει

Υπόθεση που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνη της μικρής Μαρίας, του «ξανθού αγγέλου» που βρέθηκε σε καταυλισμό Τσιγγάνων στα Φάρσαλα, ερευνά η Αστυνομία της Ρόδου! Οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και οι δικαστικές Αρχές του νησιού ψάχνουν την ταυτότητα ενός κατάξανθου αγοριού ενάμιση έτους το οποίο εντοπίστηκε να ζητιανεύει στο πλευρό μιας Αθίγγανης, διατάσσοντας μάλιστα γι’ αυτό τον σκοπό τη διενέργεια εξέτασης DNA.

Το κουβάρι της νέας υπόθεσης, που θυμίζει έντονα την ιστορία της 5χρονης Μαρίας, άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι κάτοικοι της πόλης της Ρόδου εντόπισαν την Αθίγγανη, ρουμανικής καταγωγής, να ζητιανεύει στην πλατεία Κύπρου. Μαζί της είχε το αγοράκι, που είναι κατάξανθο με γαλανά μάτια. Μάλιστα δεν δίσταζε να το κακομεταχειρίζεται, χτυπώντας το κάθε φορά που έκλαιγε. Κάποιοι από τους διερχομένους βλέποντας αυτές τις σκηνές κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και έτσι η γυναίκα συνελήφθη. Οπως διαπιστώθηκε, η ίδια είχε έρθει και πριν από έναν χρόνο στο νησί και ζητιάνευε στο σημείο όπου της πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από την καταγωγή του παιδιού οδήγησαν την αρμόδια αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος της Ρουμάνας Ρομά για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο και επαιτεία, ενώ της αφαιρέθηκε και η επιμέλειά του. Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια εξέτασης DNA, προκειμένου να διερευνηθεί εάν το αγοράκι ανήκει στην οικογένειά της ή έχει τελεστεί το αδίκημα της αρπαγής. Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας, έχει ζητηθεί επίσης να προσκομιστούν όλα τα ληξιαρχικά έγγραφα της οικογένειας της Ρουμάνας αλλά και τα έγγραφα, εάν υπάρχουν, από νοσοκομείο της πρωτεύουσας στο οποίο φέρεται να γέννησε το ενάμιση έτους αγόρι.

Από την πλευρά της η συλληφθείσα (η οποία μάλιστα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, ηλικίας 3 και 5 ετών) επιμένει ότι το ανήλικο είναι δικό της και υποστηρίζει πως έφτασε πριν από λίγες μέρες στο νησί για να «δουλέψει» το καλοκαίρι. Η ίδια κάθισε την περασμένη Παρασκευή στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ωστόσο η δίκη της αναβλήθηκε για τις 20 Ιουνίου, ενώ το παιδί έχει ήδη μεταφερθεί στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας.

Μαρία Μεϊμάρη 

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο έρωτας του ηθοποιού με δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ μετά τον χωρισμό και τα λαμπερά γενέθλιά του

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του να του κάνει έκπληξη μία τούρτα και να ποζάρουν αγκαλιά.

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Οι προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Τι μας κρύβουν οι πλανήτες και ποια είναι τα ζώδια που η νέα χρονιά τούς κλείνει το μάτι και τους υπόσχεται μια συναρπαστική χρονιά;

Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη κόρη πρωταγωνιστή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε την κόρη του και εδώ και λίγες ώρες βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Στα μπουζούκια με την κόρη της η γνωστή παρουσιάστρια

Μαμά και κόρη βγήκαν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.
spot_img