Ο μανιακός Πακιστανός με τον μπαλτά στην Κρήτη θα σκότωνε ξανά για πέντε ευρώ

Σοκ και αποτροπιασμό ακόμη και στον ιατροδικαστή έχει προκαλέσει η πρωτοφανής μανία του κτήνους της Ιεράπετρας…

Σοκ και αποτροπιασμό ακόμη και στον ιατροδικαστή έχει προκαλέσει η πρωτοφανής μανία του κτήνους της Ιεράπετρας, ο οποίος οπλισμένος με έναν μπαλτά κατακρεούργησε 54χρονο ομοεθνή του και επιχείρησε να αφαιρέσει τη ζωή ενός 49χρονου Ελληνα, ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του εργοδότη του.

«Τα χτυπήματα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να μετρηθούν» ανέφερε ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε στο άψυχο σώμα του 54χρονου Πακιστανού, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 26χρονο ομοεθνή του.

«Μόνο στο κεφάλι φέρει περισσότερα από 20 χτυπήματα και άλλα 15 χτυπήματα φέρει στον θώρακα» τόνισε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι «τα χτυπήματα προδίδουν πρωτοφανή μανία, με τον δράστη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ».

Πάντως, τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο 49χρονος Ελληνας, στον οποίο το ανθρωπόμορφο τέρας επιτέθηκε λίγα λεπτά μετά τη φρικτή δολοφονία του ομοεθνούς του και επιχείρησε να τον σκοτώσει την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του σε ταβέρνα.

Ο 49χρονος άνδρας, που δέχτηκε τρία χτυπήματα με τον μπαλτά στο κεφάλι και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο δράστης προσπάθησε να τον σκοτώσει για 5 ευρώ!

«Τον είχα στη δουλειά πέντε μέρες και κάθε μέρα τού έδινα το μεροκάματό του. Την τελευταία ημέρα μού ζήτησε 35 ευρώ και του είπα ότι δεν γίνεται να του δώσω αυτά τα χρήματα… Του έδωσα τελικά 30 ευρώ» ανέφερε ο 49χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νεαπόλεως, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού και για το αδίκημα του βιασμού, ενώ σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου.

Γιούλη Σταρίδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Ένα θαύμα για τον καφετζή του «Σασμού»

Ζητείται… θαύμα για τον Στάθη Μαντζώρο που νοσηλεύεται εδώ...

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια 27 κιλών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει κρύψει τη δύσκολη πορεία...