Στο Βύρωνα κάνεις μπούκλες με 7 ευρώ που κρατάνε… 7 ημέρες!

Η Λίλη έχει ένα μικρό κομμωτήριο στο Βύρωνα, πάνω στη Χρυσοστόμου Σμύρνης. Μπήκα μια μέρα τυχαία, όταν ξαφνικά έπρεπε να πάω σε ένα γύρισμα για την εκπομπή και έπρεπε να χτενίσω τα μαλλιά μου. Τα δικά μου μαλλιά είναι τόσο λεπτά και απαλά που μοιάζουν με τα πρώτα μαλλάκια του μωρού. Και το λέω αυτό γιατί τα χτενίσματα δεν μου κρατούσαν. Η Λιλή όμως έκανε τα «μαγικά» της.

«Όταν ήμουν μικρή έκανα χτενίσματα σε όλη τη γειτονιά», μου ξεκινά την κουβέντα γεμάτη ενθουσιασμό. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και μια ζωή που μου περιγράφει σαν κινηματογραφική ταινία, κατάφερε τα τελευταία 3 χρόνια να αποκτήσει το δικό της κομμωτήριο και να κάνει αυτό που αγαπά. Μετά από λίγα λεπτά το χτένισμα έχει ολοκληρωθεί και έχω απίθανες μπούκλες.

«7 ευρώ», μου λέει, «έχω χαμηλές τιμές για να μπορούν να χτενίζονται όλες οι γυναίκες. Και θα δεις, θα σου κρατήσουν πολλές μέρες. Έχω πελάτισσες που τους κρατάει το χτένισμα μια εβδομάδα, δύο μέχρι και τρεις που αναγκαστικά μετά λούζονται, ανάλογα βέβαια και τη τρίχα», μου λέει και γελάω κάνοντας τον εαυτό μου εικόνα να κρατά το χτένισμα τόσο καιρό.

Κι όμως! Μια εβδομάδα είχα μπούκλες και έβαζα στη ρίζα dry shampo. Μέρα με τη μέρα τα μαλλιά μου χαλάρωναν τον κυματισμό τους, αλλά κάθε μέρα είχαν κι άλλη ομορφιά! Την επόμενη φορά που πήγα, τη ρώτησα το μυστικό που μου κράτησε το χτένισμα τόσες μέρες.

«Το μυστικό είναι στο ψήσιμο, θέλει προσοχή στη λεπτομέρεια κι εγώ αγαπώ πολύ τη δουλειά μου», θα μου πει και τα μάτια της θα ξεχειλίζουν ενθουσιασμό. Τον ίδιο ενθουσιασμό είχα κι εγώ με τα τέλεια μαλλάκια μου!!!

  • Ιnfo: Styles&Smiles, Κομμωτήριο Λίλη, Xρυσοστόμου Σμύρνης 48-60, Βύρωνας, τηλ: 215 5453749

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...