Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, 2026

Τα ρεβεγιόν του έρωτα

Όλα τα είχε ο «μπαξές» της φετινής παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Instagram, με τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να υποδέχονται το 2026 είτε αγκαλιά στην Αθήνα

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά – Πρωτοχρονιά χωρίς τη Λένα τους

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά, που δεν πρόλαβε να καμαρώσει νυφούλα την κόρη της…

Ιουλία Καλλιμάνη: Η «μαμά Ιουλία» παρουσιάζει το νέο της dance hit «Εξαίρεση...

Η Ιουλία Καλλιμάνη παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με...

Κώστας Καραμανλής: «Καλή χρονιά» με φιλί στη Νατάσα του

Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια φωτογραφικά ενσταντανέ, αλλά φέτος το τόλμησαν.

«Κάναμε λάθη»

Οι Ελληνες παίκτες θέλουν τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στην Ιαπωνία να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα

Το φιλότιμο των διεθνών μας παικτών έχει «χτυπήσει» η (σχεδόν) απαξίωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που καλλιεργείται έπειτα από την ήττα με 3-0 στο ματς με την Κολομβία. Οι παίκτες της Εθνικής, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην Ελλάδα, περιμένουν το ματς με την Ιαπωνία και θέλουν να δώσουν τη δική τους απάντηση σε εκείνους που τους αμφισβητούν και έσπευσαν να προεξοφλήσουν το μέλλον τους.

Τόσο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους όσο και με τον Φερνάντο Σάντος προσπαθούν να «φτιαχτούν» ψυχολογικά και να αντιστρέψουν ολοκληρωτικά το κλίμα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, γνωρίζοντας την αναστάτωση που έχει προκληθεί, «μίλησε» χθες μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους Eλληνες φιλάθλους: «Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι, να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας».

«Πάμε παρακάτω»

Τη δική του εκδοχή έδωσε όμως και ο αρχηγός Κώστας Κατσουράνης λέγοντας: «Ολα τα παιδιά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η Κολομβία δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Συμβαίνει μερικές φορές στο ποδόσφαιρο να μη σου βγαίνει τίποτα. Προχωράμε παρακάτω και συνεχίζουμε προσηλωμένοι».

Η Εθνική μας προπονήθηκε χθες στο Αρακαζού, με μοναδικό πρόβλημα τον Παναγιώτη Γλύκο, που παίρνει ισχυρή αντιβίωση για να αντιμετωπίσει τη φλεγμονή στο μάτι. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής παραδέχθηκε εξάλλου ότι διάδοχος του Φερνάντο Σάντος θα είναι οριστικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον οποίο έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία και η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί στις 15 Ιουλίου.

Ο 38χρονος Xόελ Αγιλάρ από το Ελ Σαλβαδόρ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Ιαπωνία. Ηδη έχει διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, που έγινε στο Μαρακανά.

Ο Ιάπωνας άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Καγκάβα παραδέχθηκε ότι η χώρα του έχασε δίκαια από την Ακτή Ελεφαντοστού και επισήμανε: «Η Ελλάδα θα μας επιτεθεί επειδή έχασαν κι αυτοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιτεθούμε κι εμείς».

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο έρωτας του ηθοποιού με δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ μετά τον χωρισμό και τα λαμπερά γενέθλιά του

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχε τα γενέθλιά του με τη σύντροφό του να του κάνει έκπληξη μία τούρτα και να ποζάρουν αγκαλιά.

Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη κόρη πρωταγωνιστή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ο γνωστός ηθοποιός έχασε την κόρη του και εδώ και λίγες ώρες βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές του.

Στα μπουζούκια με την κόρη της η γνωστή παρουσιάστρια

Μαμά και κόρη βγήκαν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός

Αποκάλυψη Αντελίνας Βαρθακούρη: «Έχω πάει σε δικηγόρο να ζητήσω διαζύγιο»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησαν για τη σχέση τους.

Τα ρεβεγιόν του έρωτα

Όλα τα είχε ο «μπαξές» της φετινής παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Instagram, με τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz να υποδέχονται το 2026 είτε αγκαλιά στην Αθήνα

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά – Πρωτοχρονιά χωρίς τη Λένα τους

Οι «βουβές» γιορτές της οικογένειας Σαμαρά, που δεν πρόλαβε να καμαρώσει νυφούλα την κόρη της…

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...
spot_img