Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τεράστιο σκάνδαλο ηθικής τάξης με την εμπλοκή του αντιπρόεδρου του ΣτΕ

Η νυχτερινή επίσκεψη Αλβανού, Ινδού και Ρομά στο σπίτι του στην Ηλιούπολη και τα υπολείμματα ναρκωτικών σε βάζο

Αναταράξεις προκαλεί στην κυβέρνηση και την ηγεσία της Δικαιοσύνης το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο ηθικής τάξης με την εμπλοκή του αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης από μια παρέα ανήλικων –κατά δήλωσή τους- αλλοδαπών και Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του ανώτατου δικαστικού λειτουργού στην Ηλιούπολη.

Η εμπλοκή του στενού φίλου της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και φερόμενου ως συντρόφου της τέως προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ στην υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στον δικαστικό κόσμο της χώρας, καθώς οι τρεις συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι αυτός τους προμήθευσε τα ναρκωτικά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς. Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Όμως δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, αν αποδειχθεί η… ιδιαίτερη προσωπική σχέση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού με τους τρεις νεαρούς και μάλιστα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η υπόθεση προκάλεσε ισχυρό σοκ στην κυβέρνηση και την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς το υπουργικό συμβούλιο τον είχε επιλέξει για τη θέση του αντιπροέδρου του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας. Από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες να μη δημοσιοποιηθεί η υπόθεση με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό. Αυτό, όμως, εντείνει ακόμη περισσότερο τα ερωτήματα για το τι ήθελαν οι ανήλικοι, μέσα στη νύχτα, στο σπίτι του 66χρονου και τι σχέση μπορεί να είχε μαζί τους ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣτΕ! Τι μπορεί να έκαναν οι τέσσερίς τους πίσω από την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού του; Όπως και να έχει, η εφιαλτική, όπως αποδείχτηκε, νύχτα για τον κ. Ευστρατίου μοιάζει να κινείται σε ένα παράλληλο σύμπαν με όσα διαδραματίστηκαν και στο σπίτι του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη με την παρέλαση ανήλικων αλλοδαπών και τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών σε νύχτες ακολασίας.

Ο κ. Ευστρατίου φέρεται ως σύντροφος της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, την οποία, επίσης, είχε επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη συνταξιοδότησή της το περασμένο καλοκαίρι. Τα σπίτια των δύο δικαστών, οι οποίοι διδάσκουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, είναι μεσοτοιχία, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα όπου συναντιόταν ο Π. Ευστρατίου με τους τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται ότι προμήθευε με κοκαΐνη. Μάλιστα, το ζευγάρι Ευστρατίου – Σαρπ έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της.

Το σεμινάριο

Πριν από τρία χρόνια, τον Νοέμβριο του 2018, ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου ήταν ομιλητής σε σεμινάριο με θέμα «Η προστασία και διατήρηση των άγριων πτηνών κατά το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης», παρουσία της τότε προέδρου του ΣτΕ και σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του καθηγητή της Νομικής Σχολής και τότε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Φορτσάκη.

Ως σύμβουλος Επικρατείας υπηρετούσε στο αρμόδιο τμήμα για θέματα περιβάλλοντος, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριακών Συστημάτων του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επί προεδρίας στο ΣτΕ του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου ήταν εισηγητής ως προς τις οφειλές του Δημοσίου και τους τόκους υπερημερίας που αφορούν χιλιάδες συμπολίτες μας. Η φερόμενη ως σύντροφός του, πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Μαίρη Σαρπ (σ.σ.: επιλέχθηκε από το υπουργικό συμβούλιο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και με εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα), είχε προκαλέσει αντιδράσεις με σειρά αποφάσεων, με τελευταίες το πράσινο φως στις περικοπές στα αναδρομικά των συνταξιούχων και τη μεταφορά των αρχαίων από τον σταθμό του μετρό στην οδό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ήταν εισηγήτρια στην απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ με την οποία δεν διαπιστώθηκε παραβίαση του Συντάγματος για το πρώτο Μνημόνιο, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 είχε προεδρεύσει ως αντιπρόεδρος στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, κρίνοντας ως συνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλου για τον ΕΦΚΑ, αν και είχε προκαλέσει την οργή ελεύθερων επαγγελματιών, επιστημόνων και άλλων ασφαλισμένων.
Εξάλλου, επί ηγεσίας της Μαίρης Σαρπ, το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, με την οποία ζητούσε να ακυρωθούν οι αποφάσεις για την απομάκρυνσή της από επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα