Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Όλοι μαζί στηρίζουμε τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με κινητήριο δύναμη την προσφορά σε παιδιά που έχουν ανάγκη, όλοι μαζί, για ακόμη μια χρονιά, μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα χιλιάδες χριστουγεννιάτικες παιδικές ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια. Η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται για όγδοη χρονιά, εφέτος μας δίνει τη δυνατότητα να χαρίσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντάς τους τα δώρα που επιθυμούν.

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Γιαν Κάρας
Τάκης Φύσσας, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Άγγελος Χαριστέας
Οδυσσέας Χριστοφόρου, Παναγιώτα Δόση, Γιαν Κάρας, Κορίνα Πολίτη, Νίκος Παπαγγελής

Από το 2014 μέχρι σήμερα, τα Ευχοστολίδια έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 37.353 παιδικές ευχές. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ, εκπρόσωποι των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, ενώνουν τις φωνές τους και μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε στη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/QigCaa7pN2A

Πώς θα κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών

Η συμμετοχή στα Ευχοστολίδια γίνεται διαδικτυακά, από υπολογιστή, κινητό ή tablet. Τα παιδιά των οργανισμών «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Για να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο
Άγγελος Χαριστέας, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Κωνσταντινίδης, Τάκης Φύσσας

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη
Άγγελος Χαριστέας, Λίλα Κουντουριώτη, Τάκης Φύσσας, Μαρία Γκούμα, Κώστας Κωνσταντινίδης
Τάκης Φύσσας, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Άγγελος Χαριστέας
Αλίκη Κοτζαμάνη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μανώλης Σταυρουλάκης, Νάνσυ Αντωνίου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα