Ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου είναι ζωγράφος

Τα… χρωματιστά όνειρα του 17χρονου Αγγελου μέσα από τους ξεχωριστούς πίνακές του και τα σχέδια για το μέλλον

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Κατερίνα έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για το μοναχοπαίδι τους. Ο 17χρονος Αγγελος αναμένεται στο μέλλον να μας απασχολήσει με το ταλέντο του στη ζωγραφική. Ο γιος του Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ είναι μαθητής της Γ’ Λυκείου στο καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα, στο τμήμα εικαστικών και όσοι έχουν δει τα έργα του έχουν ενθουσιαστεί από την τεχνοτροπία και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται μέσα από τις δημιουργίες του. Βέβαια με τα γονίδιά του κάτι τέτοιο ήταν αναπόφευκτο, αφού αδελφός του προπάππου του ήταν ο γνωστός ζωγράφος Θεόφιλος, ο οποίος διακρίθηκε για τη μίξη των χρωμάτων του, κάτι που έχει «κληρονομήσει», όπως φαίνεται, και ο νεαρός καλλιτέχνης.

Νονοί του Αγγελου είναι η Ισιδώρα Σιδέρη, η σύζυγος του Γιάννη Ζουγανέλη, ο Βασίλης Καρράς και η πρώτη ξαδέλφη του αγοριού Μαρία Αθανασέκου. Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι φυσικά… τρελαμένος με τον γιο του, μάλιστα στο παρελθόν είχε γράψει το τραγούδι «Μακρύς ο δρόμος» αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από τρία τρία χρόνια, στο cd που ηχογραφήθηκε ζωντανά στη συναυλία «30 χρόνια Λάκης Παπαδόπουλος», υπάρχει σημείωμα-αφιέρωση της Κατερίνας Παπαδοπούλου στον Αγγελό τους. «Ο πιο σημαντικός λόγος για μένα, να γίνει αυτή η συναυλία, ήταν κάθε φορά που ο γιος μας Αγγελος θέλει “Κάτι γλυκό” να ανατρέχει σ’ εκείνη τη βραδιά και σ’ αυτό το cd. Για σένα, Αγγελέ μου, με όλη μου την καρδιά και την αγάπη μου, η μαμά σου».

Ο νεαρός θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική, τη γραφιστική φωτογραφία και το 3D animation.

Σάσα Σταμάτη 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Flashback: Η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι πλέον από τις τοπ παρουσιάστριες της χώρας ωστόσο εμείς βρήκαμε πώς ήταν στα πρώτα της βήματα.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Ένα θαύμα για τον καφετζή του «Σασμού»

Ζητείται… θαύμα για τον Στάθη Μαντζώρο που νοσηλεύεται εδώ...

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η εντυπωσιακή αλλαγή μετά την απώλεια 27 κιλών

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν έχει κρύψει τη δύσκολη πορεία...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.