Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Αρμαγεδών, terminator και αγώνες πείνας

Απειλή από αστεροειδή, κυριαρχία των ρομπότ και λιμό «βλέπει» ο Νοστράδαμος το 2022

Αστεροειδείς, λιμούς, πολέμους και επέλαση των ρομπότ «προβλέπει» για το 2022 ο Νοστράδαμος. Ο Γάλλος αστρολόγος, φιλόσοφος και προφήτης Μισέλ ντε Νοστραντάμ έκανε χιλιάδες προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας στο βιβλίο του «Les Propheties», που εκδόθηκε πριν από 450 χρόνια και σύμφωνα με τους μελετητές του έχει προβλέψει σωστά όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ άλλων, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, τη δολοφονία του JFK και τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα γραπτά του, το «μενού» των δεινών που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τη νέα χρονιά θα είναι πλούσιο και θα περιλαμβάνει την απειλή πρόσκρουσης αστεροειδούς στη Γη. Δεν διευκρινίζει ωστόσο αν θα είναι μικρής κλίμακας βροχή μετεωριτών ή κάποιο αστρονομικό συμβάν που θα μας αφανίσει, μονάχα κάνει λόγο για «φωτιά που θα πέσει από τον ουρανό». Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι για το 2021 είχε προβλέψει «ηλιακή καταιγίδα», που δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ η επόμενη στενή επαφή της Γης με αστεροειδή αναμένεται από τη NASA να συμβεί το 2029.

Πιο ρεαλιστική φαντάζει η πρόβλεψή του για παγκόσμιο λιμό το νέο έτος, που θα είναι αποτέλεσμα του πληθωρισμού. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για άνοδο των τιμών, που θα δυσκολέψει την ικανότητα σίτισης πολλών ανθρώπων, την ώρα που η πανδημία του κορονοϊού έχει συμβάλει ήδη στην άνοδο του πληθωρισμού, με τις τιμές στις αγορές ενέργειας και τροφίμων να αυξάνονται καθημερινά. Ο Νοστράδαμος προβλέπει επίσης ότι το 2022 θα είναι η χρονιά που την εξουσία θα αναλάβουν τα ρομπότ, κάτι που μέχρι στιγμής δεν μοιάζει εφικτό. Σε κάθε περίπτωση, όταν αυτό συμβεί, το φινάλε δεν θα είναι καλό, αφού ο Γάλλος προφήτης κάνει λόγο για «σώματα στις φλόγες». Τέλος, για την άνοιξη του 2022, ο Νοστράδαμος προβλέπει εμπλοκή της Γαλλίας σε πόλεμο έπειτα από απειλή που θα δεχτεί από ανατολικά, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα