Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Απαγωγή Κυπαρίσση – Οι απαγωγείς του έριξαν… εύκολα της απαιτήσεις τους

Ερευνούν κάμερες ασφάλειας στο σπίτι του στο Ντράφι

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η αγωνία συγγενών και φίλων για την τύχη του «βασιλιά των ανταλλακτικών» Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης βρίσκεται όμηρος στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, που τον άρπαξαν έξω από το σπίτι του, στο Ντράφι.

Και αυτό διότι τις τελευταίες ώρες οι απαγωγείς τηρούν σιγή ασυρμάτου, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά με την οικογένειά του και δη τον αδελφό του, στον οποίο άλλωστε είχαν στείλει μέσω Viber φωτογραφίες του 40χρονου, που τον έδειχναν δεμένο χειροπόδαρα, ως πειστήριο ότι είναι ζωντανός. Η φωτογραφία διαγράφηκε ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να μην περιέλθει στην κατοχή των αστυνομικών, από την οποία θα μπορούσαν να αντλήσουν στοιχεία για τον χώρο και πιθανές κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί επικοινώνησαν τουλάχιστον πέντε φορές με τον αδελφό του 40χρονου επιχειρηματία τις πρώτες 30 ώρες και έκτοτε τηρούν σιγήν ιχθύος. Την πρώτη φορά είχαν εκφράσει τις οικονομικές απαιτήσεις τους, που ανέρχονταν κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες σε αυτές τις επαφές τους, και σε διαπραγμάτευση με τον αδερφό του ομήρου, φέρεται ότι έχουν ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις τους κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

Αυτή η ευκολία με την οποία, όμως, κατέβασαν το ύψος των λύτρων δημιουργεί προβληματισμό στους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, οι οποίοι δεν μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά αν πρόκειται για λύτρα ή πιθανές «οφειλές» του επιχειρηματία.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στον επαγγελματικό και φιλικό κύκλο του 40χρονου, καθώς από εκεί εκτιμούν πως προέρχονται οι ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί της απαγωγής του. Συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες, αν και πρώτιστο είναι η απελευθέρωσή του.

Παράλληλα οι κάμερες ασφάλειας του σπιτιού του 40χρονου έχουν καταγράψει μέρος της απαγωγής, με το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας να επεξεργάζεται τις εικόνες από το κύκλωμα παρακολούθησης. Από τις κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή προσπαθούν να εντοπίσουν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν -μέχρι ενός σημείου- το δρομολόγιο διαφυγής τους.

Να τονίσουμε ότι ο επιχειρηματίας αγαπούσε την καλή ζωή και δεν έκρυβε ό,τι έκανε. Άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, όπου αναρτούσε βίντεο από τα ταξίδια του στο εξωτερικό και από πάρτι στα οποία συμμετείχε ή είχε οργανώσει ο ίδιος.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα