Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Με πλούσιο βιογραφικό ο 23χρονος που σκότωσε τον 19χρονο Άλκη – Υπόδικος για μαχαίρωμα το 2019

Ο Αλβανός σφαγέας του Αλκη

Σεσημασμένος για την αιματηρή συμπλοκή πριν από τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, αλλά και υπόδικος για επίθεση και τραυματισμό με μαχαίρι το 2019 είναι ο 23χρονος Αλβανός δολοφόνος του Αλκη Καμπανού.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος, αν και θεωρείται από τους πιο βίαιους χούλιγκαν της Θεσσαλονίκης!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης είχαν ταυτοποιήσει τον 23χρονο Afksendos Carciu ως κάτοχο ενός BMW στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου Αλκη και των δύο φίλων του, 18 και 20 ετών. Μάλιστα, είχε καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό να μπαινοβγαίνει σε δύο οχήματα, στα οποία επέβαιναν οι περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν απρόκλητα στους τρεις νεαρούς.

Διαβάστε επίσης:Η Ρούλα Κορομηλά συγκλονίζει: «Η ψυχή μου έχει παγώσει»

Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν πεταμένο δίπλα σε έναν κάδο απορριμάτων το καράμπιτ (μαχαίρι με μεγάλη κυρτή λεπίδα που μοιάζει με δρεπάνι) με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος Αλκης. Σε οπτικό υλικό από άλλη κάμερα έχει καταγραφεί να το κραδαίνει ο Αλβανός μακελάρης, τον οποίον, μάλιστα, αναγνώρισε ένας από τους δύο τραυματίες φίλους του Αλκη σε φωτογραφία που του υποδείχθηκε. Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα από τα δύο οχήματα στα οποία επέβαινε η παρέα των χούλιγκαν παρκαρισμένο πρόχειρα και χωρίς χειρόφρενο, ενδεικτικό της προσπάθειας να εγκαταλειφθεί άμεσα.

Από το απόγευμα της Τρίτης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλκη Καμπανού ο Afksendos Carciu ήταν μεταξύ των υπόπτων, καθώς η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσσαλονίκης τον είχε σεσημασμένο για οπαδική βία. Στο εξώφυλλο του προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αλβανός χούλιγκαν έχει ένα υβριστικό σύνθημα και στα «αγαπημένα» του το Antifa Tournament.

Συνήθεια

Ο Carciu ήταν υπόδικος για συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ οπαδών το 2019, κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Αλκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά την οποία είχε τραυματίσει ένα άτομο. Επιπλέον, το 2017 είχε ενεργή συμμετοχή στα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου στην αφύλακτη από την Αστυνομία γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου είχε φωτογραφηθεί να κραδαίνει μαχαίρι, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτός τραυμάτισε στον θώρακα ένα άτομο που μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.

Μια και όλα τα στοιχεία έδειχναν τον νεαρό Αλβανό, είχε εκδοθεί σήμα για την αναζήτησή του και ήταν μία από τις τρεις στοχευμένες προσαγωγές που έκαναν το βράδυ της Τρίτης οι άνδρες της Ασφάλειας. Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη στη Βέροια η κηδεία του 19χρονου φοιτητή, ο 23χρονος ομολόγησε τη δολοφονία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με την κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του.

Ακολούθησαν περισσότερες από 20 προσαγωγές και το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε έφοδος σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 39, όπου στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ, μέλος του οποίου είναι ο 23χρονος Αλβανός. Στον χώρο κατασχέθηκαν σουγιάδες, δεκάδες κράνη, βεγγαλικά και κροτίδες, φτυάρια, σφυριά, δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην κηδεία του 19χρονου Αλκη Καμπάνου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κοντά στο γήπεδο του Αρη. Τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και η μητέρα του αδικοχαμένου παλικαριού, που έφτασαν υποβασταζόμενοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο κοιμητήριο της Βέροιας, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως δεν θα ξαναδούν το παιδί τους. «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του!» φώναξε κάποια στιγμή ο πατέρας του 19χρονου, ξεσπώντας με αυτόν τον τρόπο τον μεγάλο πόνο που ένιωθε.

Τη μητέρα του νεαρού κρατούσαν συνεχώς συγγενείς της, για να μην καταρρεύσει. Η χαροκαμένη γυναίκα ήταν αμίλητη την περισσότερη ώρα, αλλά όταν έφτασε η στιγμή να πει το τελευταίο «αντίο» στο σπλάχνο της επαναλάμβανε με δάκρυα στα μάτια: «Καλή αντάμωση να έχουμε, αγόρι μου». Παρηγοριά στις ψυχές των γονιών, των συγγενών και των φίλων του Αλκη ήταν ο επικήδειος λόγος του ιερέα που τέλεσε την εξόδιο ακολουθία.

«Επειδή ο Θεός θέλει αγγέλους δίπλα του, πήρε τον Αλκιβιάδη για να τον κάνει έναν άγγελο. Στους αγαπητούς σου γονείς, που σήμερα κλαίνε και οδύρονται μπροστά στο φέρετρό σου, θα πρέπει να τους πούμε να μην κλαίνε σαν και εκείνους που δεν έχουν ελπίδα, γιατί έχουν την ελπίδα της αναλήψεως και της αναστάσεως. Εμείς τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν σε αποχωρίζονται για πάντα. Θα σε αποχωριστούν για λίγο και πάλι θα ξανασμίξουμε στην άλλη ζωή» είπε ο ιερέας, συγκινώντας τους πάντες.

Συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος, ανάμεσα στους οποίους και φίλαθλοι των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης που έχουν σοκαριστεί από το αποτρόπαιο γεγονός και θέλουν να βρεθούν οι δολοφόνοι του, έφτασαν στην εκκλησία όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για να αποχαιρετήσουν τον Αλκη κρατώντας λευκά γαρίφαλα. Στεφάνια στην κηδεία έστειλαν, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ Αρης, ο Α.Σ. Αρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Μάλιστα, ο πατέρας του Αλκη εξέφρασε την επιθυμία να διοργανωθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους να κάθονται μαζί και τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.




Μποζουκια Αθηνα