Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026

Μάριος Αθανασίου: «Οι τελευταίες χρονιές για εμένα δεν είναι πολύ καλές»

Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε και μίλησε για τις τελευταίες χρονιές που ήταν λίγο δύσκολες για εκείνον αλλά και για το κεφάλαιο γυναίκες.

Γεμίζει τις αίθουσες ο «Καποδίστριας» – Άφωνος ο Σμαραγδής με τα 480.000...

Σαρώνει η ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές...

«Κάμπινγκ» κλειστόν – Στον πάγο προσωρινά η νέα σειρά του Mega

Στραβά μπήκε το 2026 για τη μυθοπλασία. Η μία μετά την άλλη, σειρές που φιγουράριζαν ως φαβορί για το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν μπαίνουν στον πάγο στο σύνολο των καναλιών για οικονομικούς λόγους αλλά και για τεχνικούς, καθώς καθυστερούν πολύ τα γυρίσματα. 

Ο Ματ Ντέιμον έγινε «φέτες» – Πώς έχασε 15 κιλά για τον...

Το ψωμί ψωμάκι είπε ο Ματ Ντέιμον για να μεταμορφωθεί στον κινηματογραφικό Οδυσσέα της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, 

«Τσουνάμι» σε παραλία της Ιταλίας με την… ομορφότερη μαμά του πλανήτη

Ο τίτλος «Ομορφότερη μητέρα του κόσμου» μπορεί να μην της έχει δοθεί επισήμως, σίγουρα όμως ανήκει δικαιωματικά στη Μισέλ Χούντζιγκερ

Ο τίτλος «Ομορφότερη μητέρα του κόσμου» μπορεί να μην της έχει δοθεί επισήμως, σίγουρα όμως ανήκει δικαιωματικά στη Μισέλ Χούντζιγκερ, τουλάχιστον σύμφωνα με τον γερμανικό και τον ιταλικό Τύπο.
Ακόμα κι αν της έχουν αδυναμία, δεδομένης της γερμανικής καταγωγής της και των συναισθηματικών δεσμών που τη δένουν με την Ιταλία, η Μισέλ Χούντζιγκερ είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή με μαγιό. Η πρώην σύζυγος του Ερος Ραματσότι και νυν σύντροφος του Τομάσο Τρουσάρντι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στο Φόρτε ντέι Μάρι της Ιταλίας, μαζί με τη λίγων μηνών κόρη της Σόλε.

Μόλις οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της μικρής, που είναι το πρώτο της παιδί με τον κληρονόμο του οίκου Trussardi, το κορμί της Γερμανίδας παρουσιάστριας έχει επανέλθει πλήρως στη φόρμα του, χωρίς τίποτα να προδίδει ότι έγινε πρόσφατα μανούλα και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Διακοπές μόνη

Η κόρη που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ιταλό τραγουδιστή, Αουρόρα, ετοιμάζεται να κλείσει σε λίγους μήνες τα 18 της και πλέον κάνει διακοπές μόνη, μακριά από τη διάσημη μαμά της, με την οποία έχει όμως σχέση λατρείας. Οσο για τον μπαμπά της Ερος, της έχει κάνει κι εκείνος αδερφάκι. Ισως τελικά η Αουρόρα να προτιμά την ησυχία της από τα μωρά, επιλέγοντας διακοπές με τους φίλους της.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Αποκάλυψε πως το 2026 τον βρήκε single!

Χώρισαν αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Η αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη στη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα

Με ένα σπαρακτικό «αντίο, πατέρα», τα τρία παιδιά του...

Ηχηρές απουσίες από το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Αν και ο δημοφιλής δημοσιογράφος για περισσότερα από 50 χρόνια συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ της Ελλάδας, και φιλοξένησε κατά καιρούς πλήθος πολιτικών και συναδέλφων του, κάποιοι τον «ξέχασαν» και οι απουσίες τους ήταν κραυγαλέες.

Πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ ιανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη και το αποκάλυψε μέσα στις γιορτές με ποστ που έκανε

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της

Η Αγγελική Ηλιάδη μένει με τους γιους της σε ένα πολύ ωραίο σπίτι στα νότια προάστια.

Χρήστος Πολίτης: Πέθανε τη Δευτέρα και τον βρήκαν νεκρό μία ημέρα μετά

Ο Χρήστος Πολίτης έμενε στη Νέα Σμύρνη και έφυγε...

«Πικρή» συνταγή – Δείτε πόσο πουλήθηκαν τα κειμήλια της Βέφας Αλεξιάδου

Πουλήθηκαν ύστερα από οχτώ μήνες τα κειμήλια της αείμνηστης...

Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις της Χριστίνας Μπόμπα για τη σεξουαλική ζωή με τον Τανιμανίδη

Πιπεράτες αποκαλύψεις έκανε η Χριστίνα Μπόμπα περί της σεξουαλικής...
spot_img