Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Μυτιληνιός ο υπερτυχερός του Τζόκερ! Με δελτίο 10€ κέρδισε 8.700.000 ευρώ

Πλουσιότερος κατά 8.700.000 ευρώ έγινε ένας Μυτιληνιός, που το βράδυ της Κυριακής πέτυχε το πεντάρι και τον «μαγικό» αριθμό του Τζόκερ και άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του! Το τυχερό δελτίο των μόλις 10 ευρώ με αριθμούς επιλογής του παίκτη κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Μακρύ Γιαλό, στο ύψος του γηπέδου, που ανήκει στους Γεώργιο Βουργουτζή και Ταξιάρχη Ελευθερίου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το όνομα του υπερτυχερού που… τίναξε την μπάνκα στον αέρα δεν έχει γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία του χωριού, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να υποψιάζονται ο ένας τον άλλον! Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το χαρμόσυνο γεγονός μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση και τόνισαν ότι δεν πάει ο νους τους σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες, καθώς τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7.700.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί στην προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ ήταν οι 2, 14, 25, 31, 38 και Τζόκερ το 1, ενώ, εκτός από το «χρυσό» δελτίο, βρέθηκαν ακόμη 10 στη δεύτερη κατηγορία, που κερδίζουν το ποσό των 6.666,38 ευρώ έκαστο.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.