Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τα μυστικά της μόδας

Νέα σεμινάρια από τη Θεοδώρα Προβόπουλου.

Η άνοιξη μπήκε δημιουργικά για την κόρη του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, Γιώργου Προβόπουλου, τη σχεδιάστρια Θεοδώρα (γνωστή ως «Theia»). Στο εργαστήριο που έχει στην περιοχή του Κεραμεικού δημιουργήθηκαν νέα προγράμματα, ακόμα πιο εξειδικευμένα στον χώρο της μόδας. Γι’ αυτούς που θέλουν να γαζώσουν και να ρίξουν πόντους (και γενικώς να ξεσαλώσουν) η Θεοδώρα έχει ετοιμάσει ένα τρίμηνο γεμάτο… άνοιξη.

Πριν λίγες μέρες ξεκινησε ο νέος κύκλος με σεμινάρια, όπως το «Summer Accessories». Από την «Kατασκευή Τσάντας» καμία δεν θα φύγει χωρίς τα απαραίτητα γι’ αυτό το καλοκαίρι και από το «Kόσμημα Μacramé» χωρίς βραχιόλια στο χέρι.

Οσοι πάνε θα μπορούν να πλέξουν μπλουζάκια και μοτίβα όλο χαρά στο «Πλέξιμο με Bελόνες» και στο «Πλέξιμο με Bελονάκι». Στο «Mommy Sews!» ράβουν ό,τι ξετρελαίνει τα παιδιά (και θα πάρουμε γνώσεις για να φτιάξουμε κάτι και για μας)!

Στο αγαπημένο «Σχέδιο μόδας» ανακαλύπτουμε ταλέντα κρυφά. Στο «Πατρόν – Ραπτική» θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται να μη σας λείψει κάτι και την ντουλάπα να γεμίσετε με ό,τι σας γυάλισε στο μάτι!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα