Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026

Έλενα Παπαρίζου: «Τα δάκρυά μου έπεφταν ποτάμι για τη Μαρινέλλα» – H...

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενήθηκαν στην...

Τσιμτσιλή για Τσολάκη: «Η ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 είναι δύσκολος στόχος»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή «Εδώ TV», αναφερόμενη...

Άντζελα Γκερέκου: «Κανείς δεν βοήθησε τον Σμαραγδή – Πάλεψε οκτώ χρόνια για...

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»...

Γιάννης Τσιμιτσέλης για την ανάρτηση της Γερονικολού: «Είδα τις φωτογραφίες και είπα…...

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»...

Τραγικός θάνατος για 48χρονο πατέρα οκτώ παιδιών έπειτα από μετωπική στην Καβάλα

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας 48χρονος, πατέρας οκτώ παιδιών, από την Καβάλα.

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε ένας 48χρονος, πατέρας οκτώ παιδιών, από την Καβάλα. Ο άτυχος άνδρας, που εργαζόταν ως υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του δήμου, κινούταν με το αυτοκίνητό του στην περιμετρική οδό της πόλης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Η σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 48χρονος, που αρχικά ανασύρθηκε ζωντανός από το αυτοκίνητο, αλλά δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, ο οδηγός του άλλου οχήματος και η σύζυγός του διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Το τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Καβάλας σημειώθηκε στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος του περιφερειακού δρόμου που οδηγεί προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου κάνουν λόγο για έναν άριστο οικογενειάρχη που αγωνιζόταν σκληρά προκειμένου να συντηρεί την πολυπληθή οικογένειά του. Πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στη γυναίκα και τα οκτώ παιδιά του, που έχασαν τον πατέρα τους με τόσο άδικο τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Αποκάλυψε πως το 2026 τον βρήκε single!

Χώρισαν αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Ηχηρές απουσίες από το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Αν και ο δημοφιλής δημοσιογράφος για περισσότερα από 50 χρόνια συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ της Ελλάδας, και φιλοξένησε κατά καιρούς πλήθος πολιτικών και συναδέλφων του, κάποιοι τον «ξέχασαν» και οι απουσίες τους ήταν κραυγαλέες.

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της

Η Αγγελική Ηλιάδη μένει με τους γιους της σε ένα πολύ ωραίο σπίτι στα νότια προάστια.

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Γόνος στα χάι του

Ο εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου και η καλλονή Valentina Lobeira...

«Αγκαλιά» στον ΑΝΤ1 Λάτσιος και Μενεγάκη;

Μήπως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αναλάβει...

Η αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη στη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα

Με ένα σπαρακτικό «αντίο, πατέρα», τα τρία παιδιά του...