Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Αγαπούλες και φιλάκια στη Μύκονο

Πλημμύρισαν οι παραλίες και τα σοκάκια του νησιού με διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Αγκαλίτσες και φιλάκια στις δαντελένιες ακρογιαλιές της Μυκόνου, καυτά μεσημέρια με πειράγματα και κουσκούς, ρομαντικές νύχτες υπό το σεληνόφως. Το νησί του… Πέτρου του πελεκάνου ζει στους ρυθμούς του Ιουλίου και, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των παπαράτσι με τους επισκέπτες που έρχονται και ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα φωτογραφηθούν.

Σε σταθερούς θαμώνες εξελίσσονται οι νιόπαντροι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Αλεξάνδρα Λοΐζου. Το ζευγάρι που δεν έχει -ακόμη τουλάχιστον- αναχωρήσει για κάποιον εξωτικό προορισμό, περνά τον «μήνα του μέλιτος» στο νησί μαζί με τον κολλητό φίλο της νύφης, τον σχεδιαστή Μιχάλη Μανιάτη. Ο επιχειρηματίας και η ξανθιά καλλονή είναι μέσα στα μέλια ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά εντός και εκτός θάλασσας. Τα βράδια βολτάρουν στα Ματογιάννια χεράκι χεράκι. Στο φωτογραφικό ενσταντανέ της «Espresso» ο επιχειρηματίας φορά κόκκινα παπούτσια και η σύζυγός του έχει επιλέξει την τελευταία τάση της μόδας, το κιμονό.

Σε μία άλλη φρεσκοασβεστωμένη γωνιά της Μυκόνου η Κατερίνα Λάσπα εθεάθη με τον άντρα της Νεκτάριο Νικολόπουλο. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να τιμηθεί και με το… χρυσό κλειδί της πόλης, αφού είναι μόνιμοι επισκέπτες του νησιού των Κυκλάδων. Είναι μάλιστα τόσο εξοικειωμένοι με τους παπαράτσι που τους κάνουν πλάκα και αστείες γκριμάτσες σε κάθε πέρασμά τους.

Ενα από τα πιο hot ζευγάρια του νησιού είναι η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της (γνωστός Μυκονιάτης ξενοδόχος) Φίλιππος Μιχόπουλος. Χωρίς να κρύβουν πλέον τον έρωτά τους (παρά το αρχικό κρυφτούλι), εθεάθησαν στα Ματογιάννια να περπατούν πιασμένοι χεράκι χεράκι. Εκείνη φορούσε σομόν φούστα και μπλούζα και ισορροπούσε «ηρωικά» σε ψηλοτάκουνες γόβες (κάτι σχεδόν ακατόρθωτο για τα δύσκολα πλακόστρωτα σοκάκια).

Απόλαυσαν τις βουτιές τους

Μπορεί να έχουν πουλήσει τη θαλαμηγό τους, όμως ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά το έκαναν το πέρασμά τους από το νησί, ακόμη κι αν χρειάστηκε να πάρουν το πλοίο της γραμμής. Η πρώην Σταρ Ελλάς και παρουσιάστρια, με σώμα πιο γυμνασμένο από ποτέ, και ο εφοπλιστής σύζυγός της απόλαυσαν τις βουτιές τους το πρωί και το βράδυ φόρεσαν τα καλά τους και έκαναν την περατζάδα τους. Η Μαριέττα εντυπωσίασε με το λευκό δαντελωτό μίνι σετάκι της, που έκανε contrast με το άψογο μαύρισμά της.

Στο αγαπημένο τους νησί βρέθηκαν επίσης ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά, η οποία επέλεξε μαύρο φόρεμα με σανδάλια για τη βόλτα τους στο κέντρο. Τις δικές τους χαριτωμενιές στον αφρό της θάλασσας έκαναν ο Κώστας Μήτρογλου και η αγαπημένη του Νίκη.

Λίγες ξαπλώστρες παραπέρα ο Νικ Γιαννόπουλος, ο Ελληνοαυστραλός «βασιλιάς της Μυκόνου», που ερωτεύτηκε το νησί παράφορα όταν έκανε εκεί τα γυρίσματα της ταινίας «Kings of Mykonos» (με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια), επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Οχι, δεν έχει στα σκαριά νέα ταινία. Απλώς απολαμβάνει τις διακοπές του παρέα με την εκρηκτική σύντροφό του Τζέσικα.

Οι Ντιν και Νταν δεν σταματούν λεπτό να πλατσουρίζουν, αλλά και να ενημερώνονται για τη σοουμπίζ διαβάζοντας «Espresso». Πόζαραν μάλιστα κρατώντας με στιλ την αγαπημένη τους εφημερίδα.

Ο Σπύρος Ρέβης πάντως κάνει ό,τι μπορεί για να μη λείπει από την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά έβαλε τις ψηλοτάκουνες γόβες του (!) και ένα αέρινο μπλε εμπριμέ φουστάνι, πήρε και δύο καπελάκια, ένα φούξια και ένα μαύρο (ως αναποφάσιστος), και όπως ήταν επόμενο, τράβηξε την προσοχή.

Σάσα Σταμάτη
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα