Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, 2026

Τρισευτυχισμένος ο Άρης Τσάπης – Ποζάρει έχοντας αγκαλιά τον δύο μηνών γιο...

Ο Άρης Τσάπης είναι τρισευτυχισμένος καθώς κρατάει στην αγκαλιά τον δύο μηνών γιο του. Ο

Στο τσακίρ κέφι η Κατερίνα Λάσπα – Το ζεϊμπέκικο της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Λάσπα το βράδυ της Κυριακής βγήκε να διασκεδάσει με φίλους και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.

Σήμερα η αποτέφρωση του Χρήστου Πολίτη

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα γίνει αποτέφρωση του Χρήστου...

Λάκης Λαζόπουλος: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση με τους...

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με φίλους για ταξίδι αναψυχής και εκεί είχε μία συνάντηση.

Χαροπαλεύουν δύο αδελφάκια μετά την έκρηξη σε βιοτεχνία

ΜΑΧΗ για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν δύο αδελφάκια, ο πατέρας και ο θείος τους, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά από την ισχυρότατη έκρηξη που προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε βιοτεχνία κατασκευής βεγγαλικών στο Ζευγολατιό της Κορίνθου.

ΜΑΧΗ για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν δύο αδελφάκια, ο πατέρας και ο θείος τους, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά από την ισχυρότατη έκρηξη που προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε βιοτεχνία κατασκευής βεγγαλικών στο Ζευγολατιό της Κορίνθου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η έκρηξη στη βιοτεχνία που βρίσκεται στη θέση Πουρνάρι του Ζευγολατιού έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. Οταν έπειτα από λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο τα οχήματα της Πυροσβεστικής, οι τραυματίες είχαν ήδη απομακρυνθεί με τη βοήθεια περιοίκων. Η σφοδρότητα της έκρηξης, όπως ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Βασίλης Ματθαιόπουλος, ήταν εμφανής από τις μεγάλες φθορές στους τοίχους και στη στέγη (με κεραμίδια) της βιοτεχνίας, η οποία υποχώρησε. Ο 40χρονος ιδιοκτήτης, ο 38χρονος συνιδιοκτήτης αδελφός του και τα δύο παιδιά του πρώτου, ένα αγόρι 13 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών, εισήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διασωληνώθηκαν και διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασής τους. Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών της Κορίνθου, πιο σοβαρή ήταν η κατάσταση του 40χρονου πατέρα, ο οποίος υπέστη εγκαύματα σε ποσοστό 90% του σώματός του, διακομίστηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου κι έως αργά χθες το βράδυ πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή.

Πολλαπλά εγκαύματα

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτήριζαν και την κατάσταση των δύο ανηλίκων που επίσης μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία». Σύμφωνα με τους ιατρούς, τα άτυχα παιδιά, που την ώρα της έκρηξης έπαιζαν στην αυλή της βιοτεχνίας, υπέστησαν πολλαπλά εγκαύματα, ενώ πιθανότατα τραυματίστηκαν και από τμήμα μεσοτοιχίας που υποχώρησε. Σοβαρή, αλλά λιγότερο ανησυχητική, είναι η κατάσταση του 38χρονου που φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του και νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Γόνος στα χάι του

Ο εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου και η καλλονή Valentina Lobeira...

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Αποκάλυψε πως το 2026 τον βρήκε single!

Χώρισαν αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι της

Η Αγγελική Ηλιάδη μένει με τους γιους της σε ένα πολύ ωραίο σπίτι στα νότια προάστια.

Ηχηρές απουσίες από το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Αν και ο δημοφιλής δημοσιογράφος για περισσότερα από 50 χρόνια συνεργάστηκε σχεδόν με όλους τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ της Ελλάδας, και φιλοξένησε κατά καιρούς πλήθος πολιτικών και συναδέλφων του, κάποιοι τον «ξέχασαν» και οι απουσίες τους ήταν κραυγαλέες.