Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

«Χρυσός» Μάρτιος για το Λαϊκό Λαχείο: Δύο υπερτυχεροί κέρδισαν 1.151.200 ευρώ και 300.000 ευρώ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Πάτρα και Καλαμάτα

Καλύτερο ποδαρικό στον Μάρτιο δεν θα μπορούσε να εύχεται ο μεγάλος νικητής του Λαϊκού Λαχείου, που κέρδισε 1.151.200 ευρώ στην κλήρωση της 1ης  Μαρτίου. Ο τυχερός παίκτης είχε προμηθευτεί τον λαχνό του από κατάστημα ΟΠΑΠ στην Πάτρα.

«Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί. Ωστόσο είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν πελάτη μας και βοηθήσαμε να αλλάξει λίγο τη ζωή του προς το καλύτερο. Σίγουρα ο νικητής δεν πρόκειται να ξεχάσει την ημέρα της 1ης Μαρτίου!», τονίζει η κ. Μαρία Ρουσσόπουλου που εργάζεται στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Πάτρας, στην οδό Δ. Βότση 20.

Η κ. Μαρία Ρουσσόπουλου (φωτό επάνω), υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην Πάτρα (κεντρική φωτό)

«Είχαν προηγηθεί επτά τζακ-ποτ. Η συγκεκριμένη ήταν η 9η κλήρωση και ο τυχερός είχε αγοράσει τον Μεγάλο Λαχνό. Στα περίπου τέσσερα χρόνια που εργάζομαι στο κατάστημα, έχω διαπιστώσει πως το κοινό έχει τα δικά του τυχερά νούμερα και δεν τα αλλάζει. Υπάρχει κόσμος που παίρνει μόνο Λαϊκό Λαχείο. Το παιχνίδι έχει το δικό του σταθερό κοινό όλα αυτά τα χρόνια», εξηγεί η κ. Ρουσσόπουλου.

Ακόμα ένας τυχερός κέρδισε 300.000 ευρώ στην Καλαμάτα

Μια εβδομάδα αργότερα, στην κλήρωση της 8ης Μαρτίου, βρέθηκε ακόμα ένας νικητής που κέρδισε το ποσό των 300.000 ευρώ, έχοντας προμηθευτεί τον λαχνό του από κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα.

Ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ακρίτα 80, κ. Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, αναφέρει: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο τυχερός, αλλά μας κάνει πολύ χαρούμενος που προμηθεύτηκε το Λαϊκό του Λαχείο από το κατάστημα μας. Ο λαχνός αφορούσε στην 10η κλήρωση του παιχνιδιού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου. Μακάρι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Είχαμε δώσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά στο ΤΖΟΚΕΡ, το ΚΙΝΟ και το ΣΚΡΑΤΣ».

To τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρόπουλο «το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα από τα πιο ιστορικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και ο κόσμος το έχει πραγματικά αγκαλιάσει. Πολλές φορές το κοινό ζητά λαχνούς με συγκεκριμένο λήγοντα ή ολόκληρη τη σειρά. Ωστόσο, υπάρχουν και πελάτες που ζητούν από εμάς να τους δώσουμε έναν στην τύχη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το πρακτορείο μας αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά τυχερό!»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.