Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κόκκινος συναγερµός µε Σαβιόλα

«Οποιος τον θέλει,να κάνει πρόταση» απάντησε ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του μάνατζερ

«Aναψε φωτιές» χθες το πρωί στον Πειραιά ο µάνατζερ Κριστιάν Οτέρο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα συµφώνησε να λύσει το συµβόλαιό του µε τον Ολυµπιακό και αναζητά σύλλογο στην Αγγλία, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» τις έσβησαν εγκαίρως. «Ο Σαβιόλα δεν έχει κανέναν Οτέρο για µάνατζερ. Oποια οµάδα θέλει να τον αποκτήσει, ας έρθει να µας κάνει πρόταση», διευκρίνισαν οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, και πλέον όλοι αναρωτιούνται αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ γίνει… καπνός.

Ο 32χρονος επιθετικός µπορεί να δεσµεύεται µε συµβόλαιο για έναν ακόµα χρόνο µε τους πρωταθλητές Ελλάδος, όµως πολλοί σύλλογοι από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Επιπλέον, στη θέση του (δεύτερος επιθετικός), ο Μίτσελ έχει πια πληθώρα επιλογών (Ντοµίνγκες, Κολοβός, Φουστέρ και Φορτούνης). Το τοπίο σχετικά µε τον Σαβιόλα, αλλά και, γενικότερα, το κεφάλαιο των αποχωρήσεων, θα ξεκαθαρίσει σύντοµα. Στην περίπτωση που αποχωρήσει από την οµάδα κάποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, έχει επισηµανθεί πολλάκις, και διά στόµατος του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι καλύτερος.

Μπέρδεµα προέκυψε και µε τον Τζίµι Ντουρµάζ: Τη στιγµή που αργά χθες το βράδυ έλεγαν στον Πειραιά ότι «αποτελεί τον πρώτο µας στόχο», τουρκικά δηµοσιεύµατα ανέφεραν ότι «αν και η Γκεντσλερµπιρλιγκί τα βρήκε µε τον Ολυµπιακό, ο παίκτης απέρριψε την πρόταση της ελληνικής οµάδας»! Οι συζητήσεις αναµένεται να συνεχιστούν, και σήµερα «κύκλοι» της ΠΑΕ αναφέρουν ότι θα κατατεθεί νέα πρόταση στον Ντουρµάζ…

«Χάθηκε» ο Κρκιτς

Αντίθετα, «ναυάγησε» η µεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς. Ο 23χρονος Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, µια και αποδέχθηκε την πρόταση της Στόουκ, παρόλο που του πρόσφερε λιγότερα χρήµατα από τον Ολυµπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για ρελάνς ετοιµάζουν µεταγραφή… αεροδροµίου. Για τον Αµραµπάτ ισχυρίζονται, πάντως, πως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγµή µε τον Μαροκινό χαφ της Γαλατασαράι, χωρίς να το αποκλείουν για το µέλλον.
Οσον αφορά την υπόθεση φορ, παραδέχονται ότι εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου Βέλγου επιθετικού της Γκενκ, Γέλε Βόσεν, ξεκαθαρίζοντας όµως ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόµη συζητήσεις µαζί του. Ο παίκτης, πάντως, σε δηλώσεις του εµφανίστηκε θετικός στο να µετακοµίσει στην οµάδα του Πειραιά.
Στην «ερυθρόλευκη» λίστα επισηµαίνεται πως παραµένουν τα ονόµατα των Ρολάντο Μπιάνκι (Μπολόνια), Οσκαρ Καρντόζο (Μπενφίκα). Η περίπτωση του δεύτερου είναι σαφώς πιο δύσκολη, αφού η πορτογαλική οµάδα αξιώνει περίπου 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Στο µεταξύ, διαψεύστηκε ότι υπάρχει συµφωνία για διεξαγωγή φιλικού µε τη Φενέρ. Υπενθυµίζεται ότι τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούµενες ώρες πως οι δύο οµάδες είχαν κλείσει φιλικό για τον Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη και πως τα έσοδα θα πήγαιναν στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας.

«∆ικός μας ο Πουλίδο»

Τα σενάρια στο Μεξικό δίνουν και παίρνουν, ωστόσο ο Αλαν Πουλίδο, όπως ξεκαθαρίζουν οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυµπιακό. Ο 23χρονος διεθνής Μεξικανός έχει υπογράψει εδώ και καιρό συµβόλαιο συνεργασίας µε τους «ερυθρόλευκους» και σύντοµα θα ξεκινήσει προπονήσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο µέχρι πρότινος παίκτης της Τίγκρες θα ενσωµατωθεί στην αποστολή
των πρωταθλητών, όταν αυτή επιστρέψει από τις ΗΠΑ!
*Ανακοινώθηκε επίσηµα χθες η απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού.

Χάρης Δάντσης

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα