Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Τρυφερές στιγμές της Καλομοίρας με τα δίδυμα

ΣΧΕΔΟΝ δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της Νίκο και Δημήτρη, τα οποία υπεραγαπά.

ΣΧΕΔΟΝ δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της Νίκο και Δημήτρη, τα οποία υπεραγαπά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε από το «Fame Story 2» πριν από μια δεκαετία για να μας κάνει περήφανους μερικά χρόνια μετά κατακτώντας την τρίτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision, έχει επιστρέψει πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της.

Τους fans της πάντως δεν τους ξεχνά ποτέ. Εχοντας άριστη σχέση με τα social media, η Καλομοίρα φροντίζει τακτικά να κάνει αναρτήσεις φωτογραφιών από στιγμές της καθημερινότητάς της. Ετσι συνέβη και πριν από μερικές ημέρες που η όμορφη τραγουδίστρια βγήκε βόλτα με τα παιδιά της κι εν συνεχεία πήγαν να φάνε σε fast food. Θυμίζουμε πως η Καλομοίρα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Panik Records και σύντομα θα βγει στον αέρα η καινούργια δισκογραφική δουλειά της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα