Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Σταγόνα στον ωκεανό η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου»

«Φωτιά» στα κοινωνικά δίκτυα έβαλε ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εκτίμησε με νέα του ανάρτηση στο twitter ότι έρχονται άμεσα καταιγιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στο θρίλερ της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης: Δόθηκε εντολή εκταφής της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου – Εξαφανίστηκε η φωτογραφία άντρα από τον τάφο

Ο αξιωματικός με το αλάνθαστο ένστικτο, που δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις εκτιμήσεις του για όσες υποθέσεις έχει ασχοληθεί δημόσια, προβλέπει πως η πολύκροτη υπόθεση έχει «πολλά ψωμιά» ακόμα και πως σε λίγες ημέρες η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό.

Διαβάστε επίσης: Διετάχθη προκαταρκτική έρευνα – Να εξεταστούν οι ιατρικοί φάκελοι των άλλο δύο νεκρών παιδιών

«Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό. Κοντός ψαλμός αλληλούια» αναφέρει σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο twitter, χωρίς να πει κάτι περισσότερο και, φυσικά, ακολούθησε… ωκεανός σχολίων.

Διαβάστε επίσης: Οι αποδοκιμασίες του κόσμου στην Πισπιρίγκου έξω από την Ευελπίδων: «Βρωμιάρα, φόνισσα, ψόφα»

Ο κ. Κατερινόπουλος έχει υποστηρίξει κατ’ επανάληψη ότι πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά η υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και πρόσφατα σχολίασε:

«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά, βεβαίως, και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα, έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά» είπε στο Star και συμπλήρωσε ότι κάποιοι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι συνδέει τη βιτριολίστρια με τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Άλλωστε, ο ίδιος έχει κάνει λόγο για πώληση δύο ακινήτων της σπιτονοικοκυράς, διερωτώμενος εάν το αντίτιμό τους ήταν κοντά στα 300.000 ευρώ και πού κατέληξαν αυτά τα χρήματα. Η εκτίμηση του κ. Κατερινόπουλου είναι πως η 33χρονη από κάπου «κρατάει» τον εν διαστάσει σύζυγό της:

«Κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη» είπε με νόημα.

Ήδη, πάντως, στην Πάτρα κυκλοφορούν πολλοί «ψίθυροι» για τα κίνητρα, ενώ αρκετοί συζητούν για εμπλοκή και άλλων προσώπων σε αυτή τη σκυταλοδρομία θανάτων και προβλέπουν ότι έρχεται τσουνάμι εξελίξεων…

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα