Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Υπόθεση Πάτρας: Απαντάει με μηνύσεις η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα

Με μηνύσεις απειλεί η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα με αφορμή τα σε βάρος της σχόλια, καθώς είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Μαλένα πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Ο συνήγορός της Διαμαντής Μπασαράς κάνει λόγο για «άνευ προηγουμένου αναίτια κατασυκοφάντηση και προσβολή της προσωπικότητάς της. «Η εντολέας μου έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της, όπως προβλέπει ο νόμος και η υπηρεσία της. Γι’ αυτό ήδη έχουμε συγκεντρώσει πλούσιο υλικό από τις σε βάρος της επιθέσεις και αμέσως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν αλλά και όσων κρύβονται πίσω τους» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του πραγματογνώμονα ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη: «Δεν προκύπτει λάθος ιατροδικαστική διάγνωση, διότι με τη νεκροψία/νεκροτομή δεν μπορεί σε όλες τις περιπτώσεις να αναδειχθεί σαφή αιτία θανάτου», καλύπτοντας τη συνάδελφό του Χρ. Τσάκωνα και επισημαίνοντας ότι «ορθά αναγράφτηκε το μοναδικό εύρημα της ιστολογικής εξέτασης, που μπορούσε να συνδεθεί με τον θάνατο (εκτεταμένη κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, το οποίο συνάδει με ηπατική ανεπάρκεια)».

Πάντως, αιχμές άφησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα για τον θάνατο της Ιριδας, ο οποίος «επήλθε συνέπεια υποπλασίας – αγενεσίας ερεθισματαγωγού συστήματος της καρδιάς – πνευμονικού οιδήματος».

Στην ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις 22 Μαρτίου 2021 είχε προστεθεί το πνευμονικό οίδημα στην αιτία θανάτου του βρέφους. «Δεν βάζω διπλή αιτία ποτέ. Οπότε αντιλαμβάνεστε για ποιο λόγο διατυπώθηκε όπως διατυπώθηκε, με τις κακώσεις που παρατηρήθηκαν και παραπέμπουν ασφαλώς κάπου» ανέφερε με νόημα πριν από λίγες μέρες η ιατροδικαστής. Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Ιριδας είχε αποδοθεί, σύμφωνα με την παθολογοανατόμο Αντιγόνη Μητσέλου, σε αγενεσία φλεβοκόμβου, δηλαδή της ομάδας κυττάρων που αποτελούν τον φυσικό βηματοδότη της καρδιάς.

«Η ιατροδικαστική έκθεση για τον συγκεκριμένο θάνατο είναι πλήρης. Οπως είπα, δεν αφορά την εμφάνιση νέων στοιχείων, αλλά τη συνδυαστική μελέτη των θανάτων» παρατήρησε η κ. Τσιόλα, η οποία θα καταθέσει μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εξετάσεων ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...