Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Απασφάλισε ο Γρηγόρης Λέων και κατακεραυνώνει συναδέλφους του ιατροδικαστές: «Δεν είχαν αθώα κίνητρα»

Απασφάλισε ο Γρηγόρης Λέων και μίλησε «έξω από τα δόντια» στον ΑΝΤ1 για συναδέλφους του ιατροδικαστές και τυχόν ευθύνες.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Έγκυος η σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη;

«Ήταν βέβαιο από την αρχή ότι κάτι δεν είχε πάει καλά και από μεριάς της ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν σας κρύβω πως αυτός ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος δρόμος για μένα. Το να αναφέρεσαι σε λάθη συναδέλφων και να προσπαθείς να αναδεικνύεις τις αστοχίες τους, δεν είναι εύκολο. Είχα τη στήριξη των έντιμων συναδέλφων. Εάν κάνετε ένα ρεπορτάζ για αυτά που συνέβησαν από μεριάς ιατροδικαστών σε αυτή την υπόθεση, θα έχετε να συζητάτε για πάρα πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεφώνημα στη Στεφανίδου για τον Δασκαλάκη: «Βρείτε που μένει και θα δείτε την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα»

Δυστυχώς δεν είναι όλα αθώα σε μια τέτοια ιστορία. Η κυρία Πισπιρίγκου κατάφερε να αναδείξει παθογένειες ενός συστήματος που υπάρχουν για χρόνια. Εμένα δεν με ενοχλεί το επιστημονικό λάθος γιατί είναι ανθρώπινο και δεν υπάρχει δόλος. Με ενοχλεί και αρχίζει να γίνεται περίεργο, η επιμονή στο λάθος.

Αυτό ενοχλεί και προσωπικά και σαν ιατροδικαστική κοινότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να θολώσουν μια επιστημονική άποψη, με κάθε τρόπο. Μιλάω για συναδέλφους μου, που έχουν ειδικές γνώσεις για να θολώσουν μία εικόνα. Είναι θέματα που πρέπει να διερευνηθούν. Από αυτή την ιστορία θα πρέπει να βγούμε κερδισμένοι στην ιατροδικαστική κοινότητα».

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας μετά τη σύλληψή της

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα»: Αυτοί κρύβονται πίσω από το τηλεφώνημα στη Στεφανίδου που «έκαιγε» τον Δασκαλάκη

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του «Ωνασείου» για την κεταμίνη – Διαψεύδει τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε επίσης: Βόμβα ιατροδικαστή: «Η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα λόγο να κάνει ανακοπή»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα