Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Χριστίνα Τσάκωνα: Από τον φόνο του Κουμανταρέα και το «τέλος» της Καραγιάννη στο θρίλερ της Μαλένας

H ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα έγινε trend στο twitter για την υπόθεση Πισπιρίγκου και για τις αναρτήσεις της

Από το αμφιθέατρο του πανεπιστημίου και τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα έγινε trend στο twitter, όπου «πονοκεφαλιάζει» τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές λόγω του πορίσματός της για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, της Μαλένας, αποδίδοντάς τον σε παθολογικά αίτια!

Η Χριστίνα Τσάκωνα είχε διενεργήσει τη νεκροτομή μακροσκοπικά, δηλαδή διά γυμνού οφθαλμού, και δεν προέκυψε κάτι ως αιτία θανάτου, ενώ ελήφθη βιολογικό υλικό για τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Η αιτία θανάτου της Μαλένας προέκυψε από την παθολοανατομική εξέταση και ήταν η εκτεταμένη ηπατική ανεπάρκεια.

«Δεδομένου ότι μιλάμε για ένα παιδί το οποίο, κατά πληροφορίες, κατά το έγγραφο που εστάλη σε εμάς πριν από τη νεκροτομή, ήταν ένα παιδί το οποίο ήταν σε χημειοθεραπεία και συγκεκριμένα αναφερόταν ότι ήταν στην ένατη ημέρα της χημειοθεραπείας, είναι απολύτως φυσιολογικό ένας τέτοιος θάνατος να οφείλεται όντως σε ηπατική ανεπάρκεια» επέμεινε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και εξήγησε για τις άλλες εξετάσεις που έγιναν: «Υπάρχει ένα στάνταρ τοξικολογικών εξετάσεων το οποίο κάνουμε. Αυτό έκανα και στην περίπτωση της Μαλένας. Όσον αφορά την τοξικολογική εξέταση, απέβη αρνητική. Δεν έδειξε ούτε φάρμακα ούτε δηλητήρια, τα οποία θα μπορούσαν να προέλθουν από τον νοσοκομειακό χώρο. Γιατί σε ένα περιστατικό ενός παιδιού που νοσηλεύεται για εννιά ημέρες στο νοσοκομείο δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι πέραν αυτού».

Από έλεγχο

Όμως, το πόρισμά της για τη Μαλένα θα περάσει πλέον από το… μικροσκόπιο των έμπειρων συναδέλφων της Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά, οι οποίοι εξετάζουν αν ο θάνατος του κοριτσιού δεν οφείλεται σε παθολογική αιτία, αλλά σε εγκληματική ενέργεια.

Τις προηγούμενες ημέρες συνάδελφοι της Χριστίνας Τσάκωνα είχαν αφήσει αιχμές εναντίον της, ενώ το όνομά της έγινε trend στο twitter από πολίτες που αμφισβητούν την εγκυρότητα του πορίσματός της, μετά τον θάνατο και του τρίτου παιδιού και την αποκάλυψη ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε από κεταμίνη. Στο… στόχαστρο των επικριτών της βρέθηκαν και οι σέξι selfies της στο Instagram. Απαντώντας στους επικριτές της, η Χριστίνα Τσάκωνα ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Eνα γραμμάριο πράξης ισοδυναμεί με έναν τόνο θεωρίας. Τα επιστημονικά δεδομένα και τα στοιχεία των πράξεων δεν καταρρίφθηκαν, σε αντίθεση με τις θεωρίες, τη λασπολογία και τις ανυπόστατες φήμες που θέλησαν να πλήξουν την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή».

Ακολούθησε δήλωση του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά, ο οποίος προανήγγειλε μηνύσεις εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν.

Στο επίκεντρο

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία η Χριστίνα Τσάκωνα έχει ασχοληθεί με δεκάδες υποθέσεις. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν το 2014 η δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα, όπου διαπίστωσε τις βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στην κοιλιά του συγγραφέα, ενώ το 2017 ασχολήθηκε με τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τη δημοσιογράφο Νανά Καραγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται ιατροδικαστικό της πόρισμα. Εκτός από το υπό κρίση για τη Μαλένα, υπό αμφισβήτηση είχε βρεθεί και άλλο πόρισμα της Χριστίνας Τσάκωνα από Αλβανούς ιατροδικαστές για την υπόθεση θανάτου του Πελούμπ Μαρνικολάι, που έδινε το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων τον Αύγουστο του 2016.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην τέταρτη κατά σειρά εμφάνισή του στο τμήμα «τού ανακοινώθηκε πως εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του. Όταν πληροφορήθηκε ότι θα συλληφθεί για την απόφαση αυτή, βρισκόταν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, έτρεξε στον διάδρομο, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και το ίδιο βράδυ κατέληξε».

Η σορός εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα, η οποία ανέφερε στο πόρισμά της ότι ο θάνατος του Μαρνικολάι «επήλθε συνεπεία βαρύτατης κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης (κατά πληροφορίες, πτώση εξ ύψους)».

Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Αλβανίας είναι αντίθετο. Ο Αλβανός ιατροδικαστής μίλησε για «χτύπημα διά θλώντος – αμβλέος οργάνου», δηλαδή ότι χτυπήθηκε από κάποιον! Το αποτέλεσμα ήταν οι διαμαρτυρίες Αλβανών πολιτών, με σκοπό να ασκηθεί θεσμική πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.

Τον θάνατο του Πελούμπ σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, γράφοντας πως «η αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει ζητήσει από την ελληνική πλευρά την άμεση συνεργασία όλων των Αρχών».

Εδώ και έξι χρόνια η οικογένεια του Πελούμπ έχει αρχίσει αγώνα για να μάθει τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του, όπως τώρα οι Αρχές ερευνούν εκ νέου τον θάνατο της μικρής Μαλένας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα