Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Επιτάφιος σε μοναστήρι της Κρήτης στολισμένος με τις φωτογραφίες των αδικοχαμένων παιδιών της Πάτρας

Ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε Ηρακλείου είναι διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά. Κεντημένος με κεντρικό μήνυμα το εξής: «Θα τα πω ΟΛΑ στον Θεό».

Διαβάστε επίσης: Ο φόβος της Πισπιρίγκου για το τεστ πατρότητας – «Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr o ηγούμενος Παντελεήμων, η προετοιμασία διήρκησε για πάνω από έναν μήνα, ενώ χρειάστηκαν τουλάχιστον 100.000 χάντρες και καρφίτσες για να στολιστεί. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αποσπασματικές εικόνες που συνθέτουν το μωσαϊκό του επιταφίου και αφορούν στα αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι εικόνες από την υπόθεση της Πάτρας με τις μορφές της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας συγκλονίζουν.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μοναστήρι αναφέρει:

«Θα τα πω ΟΛΑ στον Θεό…Μεγάλη Παρασκευή και φέτος και μάλιστα 1989 χρόνια από τότε που συντελέστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα του πρωτότοκου Ισραήλ ως λαού – Υιού του Θεού. Παρόλα αυτά τι κι αν περνούν οι χιλιετηρίδες , η ανθρωπότητα Χριστιανική και μη συνεχίζει βα διαπράττει ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα κατά του Θεού και του αγαπημένου του πλάσματος του ανθρώπου.

Δεν αρνήθηκε και δεν εγκατέλειψε τον Θεό μόνο ο Ισράηλ αλλά διαχρονικά ο κάθε άνθρωπος με τις πράξεις του συνεχίζει να εγκαταλείπει και να αρνείται τον πραγματικό Θεό της Αγάπης και του ελέους. Ο άνθρωπος αφού αρνείται τον αληθινό Θεό τον κενώσαντα εαυτόν και μορφή δούλου λαβόντα δια τη του κόσμου σωτηρία , φτιάχνει άλλους ψεύτικους και εφήμερους Θεούς τους οποίους προσκυνά και λατρεύει όπως είναι το κέρδος , το συμφέρον , τα υλικά αγαθά , η ικανοποίηση του εγώ μέσω χαμερπών παθών και επιθυμιών , σαρκικών και ιδιοτελών δείχνοντας αναίσχυντα την εγωπαθή και εγωκεντρική εικονα του τόσο διαφορετική αλήθεια από αυτή που έδειξε ο Θεός μας Ιησούς Χριστός . Στην ουσία ο Χριστός ζητάει από εμάς να αλλάξουμε τα έργα της αρνήσεως και του εγώ μας .

Αυτά τα έργα αποτυπώνονται στο φετινό στολισμό του κουβουκλίου του Επιταφίου της Μονής μας όπως είναι επεκτατικοί πόλεμοι , σκλαβοπάζαρα , εκτοπίσεις πληθυσμών , γενοκτονίες , κακοποιήσεις και εκμεταλλεύσεις γυναικών και αθώων παιδιών . Έως ποτέ ανέξομαι υμάς γενεά άπιστος και διεφθαρμένη , μας λέγει ο Κύριος . Αναρωτηθήκαμε αν αυτό το ερώτημα απευθύνεται και σε εμάς για τυχόν έμμεση ή άμεση συμμετοχή μας ή ακόμη και ανοχή μας στα παραπάνω εγκλήματα ;

Ο Χριστός από το ύψος του Σταυρού Του αλλά και ως άπνους νεκρός στον επιτάφιο αναμένει ακόμα σημερα όχι απλά να τόνομα προσκυνήσουμε ευσεβιστικά και εθιμοτυπικά αλλά να κοιτάξουμε με ορθάνοιχτα μάτια την Εικόνα Του ως σταυρωμένης Αγάπης , Θυσίας και απείρου ελέους παίρνοντας επιτέλους την απόφαση να αναθεωρήσουμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί τον τρόπο της ζωής μας υιοθετώντας τον τρόπο του Χριστού που είναι ΑΓΑΠΗ , ΣΥΓΝΩΜΗ , ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ , ΜΕΤΑΝΟΙΑ και να γίνουμε σαν τα χιλιάδες θύματα αθώα παιδιά στις καρδιές μας γιατί τότε μόνο θα έχουμε θέση μαζί Του !

Καλή Ανάσταση!».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα