Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Η Βαλέρια Κουρούπη ποζάρει στην αγκαλιά του γοητευτικού αδελφού της

Η Βαλέρια Κουρούπη πόζαρε αγκαλιά με τον αδελφό της, Βίκτωρα. Η ηθοποιός έχει σχέση λατρείας με τον αδελφό της και πάντα βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου

Εξομολόγηση Ρόκκου περί σεξουαλικότητας: «Έλεγα άνδρας είναι αυτός που το δοκίμασε και...

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται – Εξασθενεί το κρύο από αύριο

Καλά κρατεί η κακοκαιρία και σήμερα Τρίτη με τα φαινόμενα σιγά σιγά να αρχίζουν να εξασθενούν προς το τέλος της ημέρας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με...

Συγκέντρωσαν τα χρήματα για την κηδεία του 9χρονου

ΣΤΟΝ τόπο της τραγωδίας, στην ιστορική πλατεία των Κομποτάδων, όπου βρήκε τον θάνατο το εννιάχρονο αγοράκι που καταπλακώθηκε από το γέρικο πλατάνι, συγκεντρώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι κάτοικοι του χωριού

ΣΤΟΝ τόπο της τραγωδίας, στην ιστορική πλατεία των Κομποτάδων, όπου βρήκε τον θάνατο το εννιάχρονο αγοράκι που καταπλακώθηκε από το γέρικο πλατάνι, συγκεντρώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας οι κάτοικοι του χωριού, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των τραγικών γονιών.
Στη συνέλευση που έγινε, αποφάσισαν με δάκρυα στα μάτια να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η κηδεία του οποίου θα γίνει στην Αλβανία, καθώς τα έξοδα μετακίνησης είναι δυσβάσταχτα. Με πόνο ψυχής όλοι άφησαν ένα λουλούδι στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο μικρός Μπάμπης και έδωσαν όσα χρήματα μπορούσαν από το υστέρημά τους για να μπορέσει να ταφεί στην πατρίδα των γονιών του. Το ζευγάρι έφυγε χθες για τη γειτονική χώρα συνοδεύοντας τη σορό του αγοριού του.
Πίσω, άφησαν το άλλο αγοράκι τους, τον τετράχρονο Αγγελο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...

Σέξι «ατύχημα» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της άνοιξε το πουκάμισο on air

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» είχε ένα μικρό σέξι «ατύχημα».