Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

Αποκαλύψεις από τη συμβολαιογράφο της σπιτονοικοκυράς – Σε ποια θα έγραφε το σπίτι της

Απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη, δίνει η συμβολαιογράφος που συνέταξε το πληρεξούσιό της προς τον 30χρονο ενοικιαστή της, η οποία μίλησε για την πρώτη φορά που την κάλεσαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 69χρονη, για τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και για την αδυναμία της Ευγενίας Κούτρα στη μικρή Τζωρτζίνα.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Τι είπε η αδελφή της Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της η 69χρονη ζήτησε από τον Μάνο και τη Ρούλα να της βρουν έναν συμβολαιογράφο. Πράγματι, βρήκαν τη γυναίκα, η οποία πήγε στο νοσοκομείο και συναντήθηκε μαζί της, και η 69χρονη της ζήτησε να συντάξει ένα πληρεξούσιο, καθώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί λόγω της κατάστασής της ούτε καν να εισπράξει τη σύνταξή της, την οποία χρειαζόταν.

Η συμβολαιογράφος τη ρώτησε γιατί ήθελε να έχει ως πληρεξούσιό της τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν αναλάμβανε κάποιος από τους συγγενείς της τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Η Κούτρα τής απάντησε πως δεν είχε στενούς συγγενείς και ότι με όσους υπήρχαν δεν διατηρούσε επαφές, επομένως δεν θα μπορούσε να τους αναθέσει οτιδήποτε.

«Εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις;» ήταν η αυθόρμητη ερώτηση της συμβολαιογράφου, για να λάβει την απάντηση πως δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα, αλλά η επιλογή του ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί τον αντιμετώπιζε με επιφύλαξη.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη: «Αν πάει ο Μάνος να κάνει το τεστ, θα το φάει το κεφάλι του»

Όπως είπε η συμβολαιογράφος, στο πληρεξούσιο είχε συμπεριλάβει τη δυνατότητα του Μάνου να εισπράττει τη σύνταξή της και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της έναντι κοινοφελών οργανισμών, χωρίς να έχει άλλη δυνατότητα συναλλαγών. Μάλιστα, ανέφερε πως η Ευγενία Κούτρα τής είχε αποκαλύψει τη μεγάλη αδυναμία που έτρεφε για τη μικρή Τζωρτζίνα.

«Θέλω να της γράψω το σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια» είχε πει στη συμβολαιογράφο, όμως στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 έφυγε από τη ζωή χωρίς να έχει προχωρήσει σε άλλη συμβολαιογραφική πράξη.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την υπόθεση της Πάτρας: Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο πρώην δικηγόρος της Πισπιρίγκου

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα