Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Η Βαλέρια Κουρούπη ποζάρει στην αγκαλιά του γοητευτικού αδελφού της

Η Βαλέρια Κουρούπη πόζαρε αγκαλιά με τον αδελφό της, Βίκτωρα. Η ηθοποιός έχει σχέση λατρείας με τον αδελφό της και πάντα βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου

Εξομολόγηση Ρόκκου περί σεξουαλικότητας: «Έλεγα άνδρας είναι αυτός που το δοκίμασε και...

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται – Εξασθενεί το κρύο από αύριο

Καλά κρατεί η κακοκαιρία και σήμερα Τρίτη με τα φαινόμενα σιγά σιγά να αρχίζουν να εξασθενούν προς το τέλος της ημέρας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με...

Το σπίτι-αχιβάδα με τα μωσαϊκά που μοιάζει με υποβρύχια βάση

Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το σπίτι του «Μπομπ Σφουγγαράκη»…

Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το σπίτι του «Μπομπ Σφουγγαράκη», ωστόσο στο σπίτι-αχιβάδα στο Μεξικό ζει μια φυσιολογική τετραμελής οικογένεια. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον Χαβιέ Σενοσιέν του Arquitectura Organica και εμπνευσμένο από έργα αρχιτεκτόνων όπως ο Αντονι Γκαουντί της Βαρκελόνης και ο Φρανκ Λόιντ Ράιτ των ΗΠΑ, απαρτίζεται από τοίχους με πολύχρωμα μωσαϊκά και καμπυλότητες, ενώ έχει φωτισμούς ουράνιου τόξου.

Οταν το νεαρό ζευγάρι με τα δύο παιδιά από το Μέξικο Σίτι είπε στον Σενοσιέν ότι θέλει να ζήσει σε ένα μέρος που να είναι «κοντά στη φύση», εκείνος προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σπίτι που να δένει αρμονικά με το κατάφυτο περιβάλλον του, ακολουθώντας το στιλ που ο ίδιος αποκαλεί «βιο-αρχιτεκτονική». Οπως είπε, στόχος του πρότζεκτ ήταν να κάνει τους ενοίκους του να αισθάνονται «σαν μαλάκια που κινούνται από τον ένα θάλαμο στον άλλο».

Ο θάλαμος που αποτελεί το σαλόνι απαρτίζεται από ένα γιγάντιο στρογγυλό καναπέ, στη μέση του οποίου υπάρχει «εντοιχισμένη» η τηλεόραση, ενώ η ίδια μίνιμαλ διακόσμηση υπάρχει σε ολόκληρο το σπίτι. Με τόσα ψηφιδωτά, μωσαϊκά και βιτρό άλλωστε δεν προκύπτει χώρος για περιττά έπιπλα ή διακοσμητικά στοιχεία. Ο φωτισμός είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας φυσικός, χάρη στα «φινιστρίνια» της οροφής που χαρίζουν φως και τα εσωτερικά παρτέρια με φυτά.
Σύμφωνα πάντα με τον αρχιτέκτονα, το σπίτι είναι αντισεισμικό και εξαιρετικά οικονομικό στη συντήρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...

Σέξι «ατύχημα» για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της άνοιξε το πουκάμισο on air

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» είχε ένα μικρό σέξι «ατύχημα».