Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Υπόθεση της Πάτρας: «Η σπιτονοικοκυρά δεν εμπιστευόταν τον Μάνο» – Αγωγή θα καταθέσουν οι συγγενείς της

Την αποκάλυψη ότι η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη, Ευγενία Κούτρα, δεν εμπιστευόταν ιδιαίτερα τον Μάνο έκανε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του ο 30χρονος, το οποίο είχε συντάξει συμβολαιογράφος και του έδινε δυνατότητα να εισπράττει τη σύνταξή της και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της έναντι κοινωφελών οργανισμών.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: «Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει, είχε πει όσα φρικτά είδε να γίνονται»

«Υπάρχει δήλωση της συμβολαιογράφου που έφτιαξε το πληρεξούσιο, που είπε ότι η Ευγενία Κούτρα δεν εμπιστευόταν καθόλου τον Μάνο Δασκαλάκη» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος και προανήγγειλε πως το επόμενο διάστημα οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς θα καταθέσουν αγωγή για να διαπιστώσουν μέσω της συμβολαιογράφου ποια ήταν η κατάστασή της όταν συνετάχθη το πληρεξούσιο.

«Δεν είχε κάποιον άλλον άνθρωπο να τη βοηθήσει, ωστόσο δεν τον εμπιστευόταν» κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αναζήτησης των κλειδιών του ακινήτου της σπιτονοικοκυράς, τονίζοντας πως αγνοούνται εδώ και μία εβδομάδα και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποιος τα έχει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα