Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Υπόθεση Πάτρας: Οι Αρχές έχουν πέντε βίντεο της Τζωρτζίνας που «καίνε» την Πισπιρίγκου

Η Τζωρτζίνα βασανιζόταν

Μόλις ένα μικρό μέρος από το ογκωδέστατο υλικό της δικογραφίας για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας φαίνεται ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καταθέσεις νοσοκομειακών γιατρών και νοσηλευτών.

Μια νέα πληροφορία αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους πέντε βίντεο με καταγεγραμμένες κάποιες από τις κρίσεις που πάθαινε η 9χρονη, η οποία φαίνεται ότι εκείνες τις στιγμές βασανιζόταν από βραδυκαρδίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Φυσικά, το υλικό αυτό θα αξιολογήσουν οι ειδικοί και πρωτίστως η διευθύντρια του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία έχει οριστεί ως πραγματογνώμονας για να υποστηρίξει το έργο της 18ης ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία για την Τζωρτζίνα, που οδήγησε στην προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας θα προσθέσουν τη δική τους εμπειρία από τη νοσηλεία του παιδιού οι γιατροί, οι οποίοι όμως προτίθενται να περιγράψουν ως μάρτυρες και την εν γένει συμπεριφορά της μητέρας. Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος πέταξε νέα «βόμβα», υποστηρίζοντας ότι η μητέρα «μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο» και πως «ησύχασε η Ρούλα, γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει», προσθέτοντας ότι «η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει»!

Ο ίδιος ανέφερε, πάντως, πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον και τι είχε πει, και συμπλήρωσε πως «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει την Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ιριδα». Παράλληλα, ο Alpha αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 30 Απριλίου 2021, μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, με γιατρό ο οποίος φέρεται ότι θέλησε να τον κινητοποιήσει ώστε να δει κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας η Πισπιρίγκου, λέγοντάς του ότι «η Ρούλα θέλει βοήθεια». Στη συνομιλία με τον γιατρό ο 33χρονος φάνηκε να μην εκτιμά ότι ο ειδικός θα μπορούσε να προσφέρει κάτι.

«Ο ψυχίατρος δεν κατάφερε τίποτα, παρά μόνο να την κάνει να γελάσει μαζί του. Είμαι 8 χρόνια με τη Ρούλα. Στο πρώτο παιδί ήταν μια Ρούλα μέσα στο σπίτι που έκλαιγε, βγαίναμε έξω και γέλαγε…» είπε στον γιατρό.

Στο μεταξύ, η προφυλακισμένη μητέρα φάνηκε ότι ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που αντήλλασσε με την αδελφή της, τα οποία αποτύπωναν τη θυελλώδη σχέση της με τον Μάνο. Σε σχετικές δηλώσεις του, ο δικηγόρος της Οθων Παπαδόπουλος σχολίασε μετά το επισκεπτήριο στον Κορυδαλλό: «Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα