Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ πήρε τον δρόμο για τη φυλακή

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 69χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος, που απολογήθηκε ενώπιον της 14ης ανακρίτριας για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο μουσικός οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελίες τεσσάρων κοριτσιών, σύμφωνα με τα οποία τα παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 ως το 2013. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά και σε δύο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε. Μάλιστα, φέρεται ότι είχε εκδιωχθεί όταν οι ιδιοκτήτες ενημερώθηκαν για τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Μια μέρα στα μέσα περίπου των διακοπών, εγώ, ο μηνυόμενος και κάτι άλλα κοριτσάκια παίζαμε μέσα στη θάλασσα, ο μηνυόμενος με πλησίασε και κάνοντας ένα αστείο “για το κατούρημα στη θάλασσα”, βρήκε αφορμή και μου έπιασε το αιδοίο» φέρεται ότι έχει καταθέσει μία από τις γυναίκες που κατήγγειλε τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίησή της σε περίοδο που ήταν ανήλικη.

«Ύστερα από το συμβάν βρήκα αφορμή να βγω από τη θάλασσα και έκτοτε άρχισα να τον αποφεύγω. Την επόμενη χρονιά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο μηνυόμενος βρισκόταν και πάλι εκεί, στο ίδιο σημείο. Τον έβλεπα να συνεχίζει να πλησιάζει τα παιδιά των παραθεριστών και δήθεν “να παίζει” μαζί τους. Αυτό που μου έκανε, με τάραξε. Γι’ αυτό έρχομαι μπροστά και καταθέτω όσα συνέβησαν, ώστε να μην πέσει κανένα άλλο κορίτσι θύμα του» ανέφερε η ίδια.

Ο 69χρονος μουσικός δικάζεται και για άλλη μια υπόθεση αποπλάνησης 8χρονου κοριτσιού, όμως η δίκη διακόπηκε για τις 17 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό χωρίς ελαφρυντικά τον Απρίλιο του 2019 με πλειοψηφία 5-2 για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ωστόσο, του χορηγήθηκε αναστολή ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο φορές τον μήνα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετείται στο 2011, σε παραθεριστική περιοχή της ανατολικής Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας της ανήλικης βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό του ντράμερ. Μάλιστα, οι γείτονες άφηναν τα παιδάκια τους να παίζουν έξω από το σπίτι του, καθώς ο ίδιος τούς έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη. Τον Μάιο του 2013 το κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του ότι κάθε φορά που πήγαινε στο σπίτι του, της έβαζε παιδικές ταινίες και βιντεοκλίπ και, όσο αυτή παρακολουθούσε, εκείνος τη θώπευε, ενώ άλλες φορές έβαζε το χέρι του κοριτσιού στα γεννητικά του όργανα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα