«Ποντικοί» μπήκαν σε βίλα της Μυκόνου και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με μικρό θησαυρό

Θύμα διαρρηκτών, που εισέβαλαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο (το οποίο ήταν γεμάτο πανάκριβα κοσμήματα), έπεσε μια από τις πιο γνωστές κοσμικές κυρίες της Μυκόνου.

Θύμα διαρρηκτών, που εισέβαλαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο (το οποίο ήταν γεμάτο πανάκριβα κοσμήματα), έπεσε μια από τις πιο γνωστές κοσμικές κυρίες της Μυκόνου.
Πρόκειται για την 56χρονη Χ.Α., η οποία διαθέτει σπίτι στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της 56χρονης και αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν την είδαν να βγαίνει, άδραξαν την ευκαιρία. Από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό της οικίας και αφού έψαξαν όλους τους χώρους, εντόπισαν μέσα σε μια ντουλάπα το χρηματοκιβώτιο.

Ομως, φοβούμενοι μήπως η ιδιοκτήτρια επιστρέψει, δεν το άνοιξαν και φρόντισαν να το πάρουν μαζί τους. Η κλοπή έγινε αντιληπτή λίγα λεπτά πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν η 56χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και το βρήκε αναστατωμένο. Μάλιστα, όταν διαπίστωσε ότι το χρηματοκιβώτιό της είχε κάνει φτερά, υπέστη σοκ. Αμέσως ενημέρωσε τις διωκτικές Αρχές του νησιού, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που έφυγαν με έναν μικρό θησαυρό.
Οπως κατέθεσε η γυναίκα στις Αρχές, το χρηματοκιβώτιο περιείχε κοσμήματα, ρολόγια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, η αξία των οποίων αγγίζει τα 170.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη κλοπή χρηματοκιβώτιου που απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές του νησιού μέσα σε διάστημα λίγων μόνο ημερών. Στις 24 Ιουλίου άγνωστοι δράστες είχαν εισβάλει από ανασφάλιστο παράθυρο στην εξοχική κατοικία που διατηρεί στην περιοχή ένας Αμερικανός επιχειρηματίας και είχαν αφαιρέσει χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε: έντεκα διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια τραπεζών, χρηματικό ποσό 1.000 δολαρίων Αμερικής, 500 λίρες Αγγλίας και διάφορα άλλα τιμαλφή – κοσμήματα.

Γιούλη Σταρίδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Γέννησα και δεν θα απολογηθώ για το πώς νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια από τις πιο προσωπικές...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα