Ταχύρυθμα σεμινάρια πορνό για πορνοστάρ με… προσόντα!

Οι καλύτεροι «μαθητές» κερδίζουν έναν ρόλο σε καινούργιες παραγωγές

Πέραν πάσης προσδοκίας ήταν η συμμετοχή στο πρώτο σεμινάριο πορνό που διοργανώθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, ύστερα από πρωτοβουλία εταιρίας παραγωγής πορνό, η οποία δυσκολευόταν να βρει καλούς ηθοποιούς για τις ταινίες της. Ο Νικολά Λα Φλερ, υπεύθυνος της Pegas Productions, που κάνει «πορνό για τους κατοίκους του Κεμπέκ, από κατοίκους του Κεμπέκ», σκέφτηκε έτσι να διοργανώσει σεμινάριο διάρκειας μιας ημέρας, αντί 110 ευρώ, με τους καλύτερους «μαθητές» να κερδίζουν από έναν ρόλο στις νέες παραγωγές του. «Δυσκολευόμασταν πολύ να βρούμε καλούς πορνοστάρ. Συνειδητοποίησα τότε ότι θα μπορούσαμε να διδάξουμε εμείς στους ενδιαφερόμενους τα μυστικά του επαγγέλματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή να προσλάβουμε τους καλύτερους για τις παραγωγές μας» εξηγεί. Από τους πενήντα άντρες που υπέβαλαν αίτηση ωστόσο, μόλις δέκα έγιναν δεκτοί από τον Λα Φλερ, ο οποίος τελικά επέλεξε τέσσερις για να περάσουν στη δεύτερη φάση.

«Αυτό που ψάχνουμε είναι αυτοπεποίθηση, καλή συμπεριφορά, ένα πέος ούτε πολύ μικρό, αλλά ούτε και πολύ μεγάλο, και εμφάνιση» λέει αναφορικά με τις προϋποθέσεις πρόσληψης, διευκρινίζοντας ότι σε ό,τι αφορά το μέγεθος, ιδανικό θεωρείται αυτό που είναι λίγο μεγαλύτερο από τον μέσο όρο. Το σεμινάριο ξεκινά με θεωρητική εκπαίδευση που περιλαμβάνει θέματα ασφάλειας και προετοιμασίας για τον ρόλο, καθώς επίσης και τα ψυχικά και σωματικά προσόντα που πρέπει να έχει ένας πορνοστάρ. Μετά ακολουθεί συνάντηση με δύο επαγγελματίες πορνοστάρ της Pegas Productions, διάρκειας μιας ώρας, κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι τους υποβάλλουν τις δικές τους ερωτήσεις. Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση, όπου ο κάθε μαθητής διδάσκεται από τον επαγγελματία του είδους τις πιο κοινές στάσεις, προσπαθώντας παράλληλα να μην παρεκτραπούν.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Γέννησα και δεν θα απολογηθώ για το πώς νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια από τις πιο προσωπικές...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα