Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Η Αγγελική Τσιόλα «βλέπει» εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Την ώρα που οι Αρχές αναμένουν το κομβικό πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, εξίσου σημαντική κρίνεται η κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα που ασχολήθηκε με την περίπτωση του βρέφους.

Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ιατροδικαστής αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση με την κατάθεσή της, καθώς φέρεται ότι θέλει να προσθέσει επιπλέον παραμέτρους στην αρχική εκτίμησή της, η οποία περιλαμβάνεται στην έκθεση για την Ιριδα.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες ότι θα προσθέσει η κυρία Τσιόλα είναι πως, κατά την κρίση της, πίσω από τον θάνατο του μωρού διαβλέπει εγκληματική ενέργεια! Οπως είναι λογικό, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το τι προτίθεται να καταθέσει, ωστόσο περιμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για να βάλει τη δική της παράμετρο, η οποία μπορεί να γίνει «καρφί» για κάποια πρόσωπα.

Την ίδια ώρα έχει ανοίξει ένας κύκλος αντιπαράθεσης αναφορικά με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και το πώς κατέληξε στο γραφείο της ανακρίτριας από τα χέρια του δικηγόρου συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. Μάλιστα, η διαδικασία που ακολουθήθηκε έχει θορυβήσει κύκλους της Δικαιοσύνης και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ζητήσει επίσημη ενημέρωση ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για να διαπιστωθεί τι συνέβη με την είσοδο των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι του ζεύγους ΠισπιρίγκουΔασκαλάκη. Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κατέληξε η τσάντα στην ανακρίτρια κάνει τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αμφισβητεί την αξία του περιεχομένου της.

«Η αποδεικτική αξία του περιεχομένου της τσάντας είναι ανύπαρκτη, είναι στοιχεία που δεν ελήφθησαν από τα αρμόδια όργανα με τη σωστή διαδικασία και για τέσσερις μέρες ήταν στην κατοχή αγνώστων υπό άγνωστες συνθήκες. Δεν υπάρχει στοιχείο που να επιβεβαιώνει την αξία τους, δεν ξέρουμε καν αν είναι του παιδιού η ζωγραφιά ή τα άλλα κείμενα. Έχουν αποκτηθεί με παράνομη πράξη» είπε χαρακτηριστικά ο Όθων Παπαδόπουλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο δικηγόρος Δημήτρης Καράμπελας που εκπροσωπεί τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Έμεινε στα χέρια του ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει τι προσθήκες, τι αφαιρέσεις μπορεί να έχουν γίνει στο περιεχόμενο της τσάντας…»

Στο μεταξύ, αναφορικά με το σπίτι της σπιτονοικοκυράς, ένας γείτονας περιέγραψε πώς κινούνταν το πρώην ζευγάρι στο ακίνητο: «Oτι μπαινόβγαιναν όλοι στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, αυτό το ξέρει όλη η γειτονιά. Δεν είδαμε να μετακινούνται αντικείμενα. Μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη της κυρίας Πισπιρίγκου, η αδελφή της ανεβοκατέβαινε συνέχεια στον πρώτο όροφο, εκεί όπου είχε το στούντιο ο κ. Δασκαλάκης».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα