Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αιματοβαμμένη γιορτή στον Μυλοπόταμο των σκληρών της Κρήτης

Φόβους για βεντέτα στο νησί του «Σασμού» πυροδοτεί η άγρια δολοφονία ενός 22χρονου, πατέρα βρέφους μόλις λίγων ημερών, από έναν 44χρονο συγχωριανό του, που έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου, από το απόγευμα της Κυριακής.

Παράλληλα, την περιοχή έχουν ζώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο αιματοκύλισμα για λόγους αντεκδίκησης.

Λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί, ο δράστης, Μιχάλης Ορφανός, γνωστός στους συγχωριανούς του και με το παρατσούκλι «Καντάνης», ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας μαζί με έναν από τους δικηγόρους του. Εκεί, παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον 22χρονο Κωστή Χαριτάκη και παρέδωσε το όπλο της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

Λίγα λεπτά μετά τις 6 χθες το απόγευμα, ο 44χρονος μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για τον φόβο αντεκδίκησης.

Από την πρώτη στιγμή γύρω από τον κατηγορούμενο είχε σχηματιστεί αστυνομική ασπίδα, όπως και γύρω από την εισαγγελία. Μόλις μαθεύτηκε ότι ο δολοφόνος του συζύγου της παραδόθηκε, η χήρα του άτυχου 22χρονου ξέσπασε λέγοντας: «Τι να το κάνω; Γυρνάει πίσω ο άντρας μου; Δεν γυρνάει! Και που παραδόθηκε τι έγινε;» Την ώρα που ο 44χρονος έθετε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών, στο μικρό χωριό των μόλις 50 κατοίκων γινόταν σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα η βάφτιση του μωρού που είχε αποκτήσει ο νεαρός με τη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κηδεία αν υπάρχει αβάφτιστο μέλος στην οικογένεια.

Όπως ήταν φυσικό, το μωράκι πήρε το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. Από το απόγευμα της Κυριακής, όταν έγινε το φονικό, στο χωριό υπάρχει ισχυρή παρουσία αστυνομικών, κυρίως μπροστά στα σπίτια του δράστη και του θύματος, καθώς υπάρχουν φόβοι για αντίποινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο οικογένειες είχαν για αρκετά χρόνια διαφωνίες που έχουν σχέση με κτηματικά ζητήματα και ερευνάται αν αυτές οι διαφορές όπλισαν το χέρι του δράστη.

Πάντως, η χήρα του 22χρονου διέψευσε ότι το φονικό έγινε για τα κτηματικά. «Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός» υποστήριξε η γυναίκα. Οπως αποκάλυψε, από τα Χριστούγεννα οι δύο οικογένειες ήταν στα δικαστήρια «γιατί είναι άρρωστοι! Ο αδελφός (του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα!»

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο έγκλημα ερευνώνται ακόμα από την Ασφάλεια Ρεθύμνου. Ωσπου να εξακριβωθεί πώς ακριβώς έγινε, υπάρχουν δύο εκδοχές. Η πρώτη θέλει τον δράστη και το θύμα να βρίσκονταν και οι δύο στο σπίτι της αδελφής του 22χρονου, μια και γιόρταζε. Ο 44χρονος ήταν καλεσμένος, καθώς τα σπίτια των δύο οικογενειών ήταν δίπλα δίπλα.

Κάποια στιγμή, οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν. Στη συνέχεια ο 44χρονος αποχώρησε και επέστρεψε έπειτα από λίγη ώρα κρατώντας το όπλο, με το οποίο πυροβόλησε τον νεαρό πισώπλατα τέσσερις φορές μπροστά στα έντρομα μάτια των συγγενών του, με τις τρεις σφαίρες να τον βρίσκουν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή, ο 44χρονος και ο 22χρονος διαπληκτίστηκαν σε άλλο σημείο του χωριού και ύστερα οι δρόμοι τους χώρισαν. Όμως, λίγο αργότερα ο δράστης βρήκε τον νεαρό στον δρόμο προς το σπίτι της αδελφής του και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Αμέσως μετά το έγκλημα ο 44χρονος εξαφανίστηκε και παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές χθες το πρωί.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα