Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Ο θρύλος Μ. Τζάκσον ήταν ο «βασιλιάς» της… βρόμας!

Τι αποκαλύπτουν γυναίκες που δούλευαν στο σπίτι του διάσημου τραγουδιστή

Ο «βασιλιάς της ποπ» ήταν ο πιο βρομιάρης του Χόλιγουντ. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται πρώην οικονόμοι του, που εργάστηκαν στο σπίτι του Μάικλ Τζάκσον. Οπως αποκάλυψαν στην εφημερίδα «New York Post», ο διάσημος τραγουδιστής ζούσε σε ένα σπίτι όπου ήταν άθλιες οι συνθήκες υγιεινής. Για του λόγου το αληθές, αραδιάζουν μια σειρά από αηδιαστικά παραδείγματα.

Μία από τις οικονόμους του είπε ότι ο Τζάκσον μερικές φορές, όταν πήγαινε να δει τα ζώα του στον μικρό ζωολογικό κήπο στην κατοικία του Neverland, πατούσε στα κόπρανά τους και μετά έμπαινε στο σπίτι αφήνοντας άσχημα και δύσοσμα αποτυπώματα των παπουτσιών του στα πατώματα. Κι αν κάποιος τολμούσε να του κάνει παρατήρηση, τον απειλούσε ότι θα του πετούσε ακαθαρσίες. Η ίδια χαρακτήρισε το πρώην αφεντικό της «ρακοσυλλέκτη», επειδή μάζευε μανιωδώς διάφορα αντικείμενα που τα στοίβαζε.

Μία άλλη οικονόμος του είπε ότι ο Τζάκσον την επόμενη ημέρα από τη συνέντευξή του το 1993 στην Οπρα Γουίνφρεϊ στη Neverland, ούρησε μπροστά της στην κεντρική είσοδο της κατοικίας του. Επίσης αποκάλυψε ότι κρατούσε στο δωμάτιό του λερωμένη παιδική πάνα κι ένα μπλουζάκι που πρέπει να το είχε κρατήσει από έφηβο ή πολύ νεαρής ηλικίας ενήλικο.

Τρίτη γυναίκα από το υπηρετικό προσωπικό ισχυρίζεται ότι η ζωή του Τζάκσον άλλαξε δραματικά μετά το 1993, όταν αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλο ποσό στον Τζόρνταν Τσάντλερ που τον είχε καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. «Μερικές φορές το προσωπικό δεν αρκούσε να καθαρίσει και καλούσαμε τις υπηρεσίες καθαρισμού για επιπλέον βοήθεια. Το υπνοδωμάτιο του Τζάκσον μύριζε απαίσια, το στρώμα του ήταν γεμάτο ακάρεα. Σας λέω, ήταν ο πιο βρομιάρης του Χόλιγουντ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάτια Γιαπαλάκη

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα