Εντόπισαν τη μαύρη καλλονή

Το γνωστό μοντέλο που είχε εξαφανιστεί νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ν. Υόρκης

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης εντοπίστηκε γνωστό μοντέλο από το Σουδάν, η εξαφάνιση του οποίου για δύο εβδομάδες ανάγκασε ακόμα και τη Ριάνα να κάνει έκκληση για πληροφορίες. Η Ατάουι-Ντενγκ Χόπκινς, διεθνώς αναγνωρίσιμη από τα ξυρισμένα μαλλιά της αλλά και από τις δουλειές για μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Οσκαρ ντε λα Ρέντα και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, εντοπίστηκε από υπάλληλο του νοσοκομείου που αναγνώρισε την πανύψηλη καλλονή, αφού είδε στις ειδήσεις τις εκκλήσεις για πληροφορίες, και ενημέρωσε την αστυνομία.
Ο λόγος για τον οποίο το μοντέλο νοσηλεύεται δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο επισημαίνεται ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η τελευταία φορά που κάποιος είχε δει την 22χρονη καλλονή από το Σουδάν ήταν την Τετάρτη 6 Αυγούστου, ενώ όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα, καθώς το μοντέλο είχε εμφανίσει το τελευταίο διάστημα συμπτώματα κατάθλιψης. Αυτό ώθησε και τη Ριάνα να ανεβάσει στο twitter φωτογραφία με τη φίλη της και να ζητήσει από τους ακολούθους της να ενημερώσουν την αστυνομία αν τη δουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Καρέζη: Τι έλεγε το 1962 για το Πάσχα λίγο πριν από τον γάμο της

Στο 1962 και στις ημέρες του Πάσχα μάς γυρίζει...

Αλεξανδράκη: Δεν πήγε στην οικογένειά της ανήμερα του Πάσχα – Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα του...