Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Κέρδισε 3,1 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ με 2,5 ευρώ

Ο υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ψαχνά Ευβοίας μιλάει για το «χρυσό» δελτίο

Εκατομμυριούχος με μόλις 2,5 ευρώ έγινε ένας υπερτυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στην Εύβοια. Ο μεγάλος νικητής κέρδισε 3.190.742,39 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση, καταθέτοντας το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Αγγελή Γοβιού 10, στα Ψαχνά Ευβοίας.

«Δεν γνωρίζουμε τον νικητή, αλλά είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους επισκέπτες του καταστήματός μας. Έχουμε πελάτες που παίζουν ΤΖΟΚΕΡ εδώ και αρκετά χρόνια, όμως υπάρχουν και πολλοί περαστικοί που κατευθύνονται σε άλλες περιοχές της Εύβοιας και κάνουν μια στάση στο κατάστημα μας για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ο νικητής σίγουρα θα περάσει ένα φανταστικό καλοκαίρι, του ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο», τονίζει ο κ. Θεοδόσης Πατσιαούρας (κεντρική φωτό), υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ψαχνά.

Ο μεγάλος νικητής έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις στην περιοχή και, όπως σημειώνει ο κ. Πατσιαούρας, «δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο από το πρωί, τόσο το δικό μου, όσο και του καταστήματος. Ο κόσμος της περιοχής θέλει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον νικητή, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζουμε».

Όσον αφορά στο τυχερό δελτίο, ο κ. Πατσιαούρας εξηγεί: «Το δελτίο των 3,1 εκατ. ευρώ περιείχε πέντε στήλες και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ. Ο νικητής είχε συμπληρώσει τους αριθμούς με προσωπικές του επιλογές και είμαι σίγουρος πως οι αριθμοί που κληρώθηκαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη του».

Δελτίο ΤΖΟΚΕΡ με επιλογή «Συνεχόμενες Κληρώσεις»

Συνεχόμενες κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ για ξέγνοιαστες διακοπές

Οι πρώτες διακοπές του καλοκαιριού έχουν ήδη ξεκινήσει, με το ΤΖΟΚΕΡ να δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του, μέσω των συνεχόμενων κληρώσεων. Όπως εξηγεί ο κ. Πατσιαούρας «το ΤΖΟΚΕΡ δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε συνεχόμενες κληρώσεις, από όπου και αν βρίσκονται. Αρκετοί από τους επισκέπτες του καταστήματος μας είναι τουρίστες που έχουν επιλέξει κάποια περιοχή της Εύβοιας για να παραθερίσουν. Με τη συμπλήρωση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ με συνεχόμενες κληρώσεις απολαμβάνουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας πως συμμετέχουν και στις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.