Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη Μαρίτα Αγγελοπούλου στο Αίγιο!

Δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, της καλλονής επιχειρηματία που «έσβησε» μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο σε ηλικία 43 ετών, αφού η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε δεν έριξε φως στις συνθήκες υπό τις οποίες άφησε την τελευταία πνοή της.

Έτσι, τα βλέμματα όλων στρέφονται τώρα στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί ο λόγος για τον οποίο κατέληξε η ιδιοκτήτρια του cafe bar-restaurant Ανώνυμο στον Λόγγο. Συγκεκριμένα, από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου.

Η αιτία θανάτου

«Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου. Aναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να υποδηλώνουν ίχνη βίας. Η σορός ήταν σε σήψη, με τον θάνατο να επήλθε προ δύο τριών ημερών» ανέφερε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Μαρίτας Αγγελοπούλου τής είπαν χθες το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο. Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο, τη ζωντάνια και την όρεξη για ζωή «έφυγε» ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την πόλη.

«Ηταν σαν παιδί μου, μεγάλη απώλεια, την καρδιά της Μαρίτας μακάρι να την είχαν όλοι» δήλωσε συντετριμμένη η φωτογράφος Ελευθερία Φριλίγκου, την οποία η επιχειρηματίας συνήθιζε να αποκαλεί «δεύτερη μητέρα» της. Η 43χρονη είχε βρεθεί το πρωί της Δευτέρας νεκρή στον καναπέ του διαμερίσματός της στην οδό Φιλίππου από οικείους της που την αναζήτησαν, αφού είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου που είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Αυτό δεν ήταν το πρώτο χτύπημα που δέχθηκε η οικογένειά της, αφού πριν από 11 χρόνια πληρωμένοι δολοφόνοι είχαν εκτελέσει τον πατέρα της Άγγελο Αγγελόπουλο.

Ο γνωστός μαθηματικός και επιχειρηματίας του Αιγίου έπεσε νεκρός τα μεσάνυχτα της 3ης Φεβρουαρίου 2011 στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Μελετοπούλων, από τα πυρά ενός 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη αργότερα.

(Πηγη φωτογραφιων: tempo24.gr, pelop.gr)

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Δέσποινα Καμπούρη: «Νομίζετε πως θα τρομάξω;» – Η νέα ανάρτηση μετά τον σάλο για το Pride

Με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε η Δέσποινα Καμπούρη, έπειτα από...

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...