Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Ρεσιτάλ χορού στο Σύνταγμα

Οι Earthdancers έδωσαν ένα εντυπωσιακό σόου στο κέντρο της Αθήνας με παραδοσιακές στολές

Φόρεσαν τις πλουμιστές παραδοσιακές ενδυμασίες τους και… βόλταραν στο κέντρο της Αθήνας προσφέροντάς μας ένα μοναδικό χορευτικό πρόγραμμα! Οι φετινοί συμμετέχοντες του Διεθνούς Φεστιβάλ Earthdancers – Χορευτές του Κόσμου, που πραγματοποιείται τις ημέρες αυτές σε τέσσερα θέατρα της πρωτεύουσας, έκαναν χθες το μεσημέρι έναν πρωτότυπο περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης, παρασύροντας όλους τους Αθηναίους με τους παραδοσιακούς ρυθμούς και το μπρίο τους. Με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος, οι χορευτές από το Μεξικό, τη Ρουμανία, την Κορέα, τη Γεωργία και την Ιταλία έκαναν μια ευφάνταστη παρέλαση φορώντας τις τοπικές ενδυμασίες τους και κρατώντας τα μουσικά όργανα ανά χείρας. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να κάνουν και μια σύντομη χορευτική επίδειξη αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των περαστικών οι οποίοι κοντοστάθηκαν για να τους απολαύσουν. Στη συνέχεια οι… πρωταγωνιστές του μίνι σόου κατέβηκαν την οδό Ερμού προχωρώντας προς την Αδριανού, κάνοντας έτσι μια βόλτα στη γραφική συνοικία της Πλάκας.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ Παναγιώτης Μπιτάκος δήλωσε στην «Espresso»: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά στο ενδιαφέρον αυτό δρώμενο, ενώ οι περισσότεροι ρωτούσαν να μάθουν για τις προγραμματισμένες παραστάσεις του φεστιβάλ. Μάλιστα εκείνοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι περφόρμερ από το Μεξικό».

Η διοργάνωση Earthdancers – Χορευτές του κόσμου πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα. Ξεκίνησε χθες στο Κηποθέατρο Παπάγου, ενώ σήμερα η παράστασή τους θα παρουσιαστεί στο Βεάκειο. Τέλος, το Σάββατο και την Κυριακή το χορευτικό θέαμα θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Πέτρας και το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς αντιστοίχως. Να σημειωθεί ότι στις παραστάσεις μετέχουν ομάδες και από την Ιορδανία και την Ελλάδα.

Γιώτα Βαζούρα 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα