Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

ΤΖΟΚΕΡ στο κόκκινο με 5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης

Υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για το τζακ ποτ του παιχνιδιού και τη συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις

Ακόμη ένα τζακ ποτ σημειώθηκε χθες στο ΤΖΟΚΕΡ, ανεβάζοντας το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού στα 5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το ποσό που θα διανείμει η κλήρωση της Πέμπτης και, ήδη, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ σπεύδουν στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα για να συμπληρώσουν τα δελτία τους.

«Το ΤΖΟΚΕΡ έχει την τιμητική του από το πρωί, καθώς στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί 13 τζακ ποτ και το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας έχει φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ. Όσοι έρχονται στο κατάστημά μας σήμερα – ακόμη και αυτοί που θέλουν να πληρώσουν κάποιο λογαριασμό – παίζουν κι ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ», δηλώνει ο Γιάννης Ορφανίδης, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι. Μάλιστα, όπως εξηγεί, «εφέτος το καλοκαίρι έχουν γίνει δημοφιλείς και οι συνεχόμενες κληρώσεις. Πολλοί από τους πελάτες μας, κυρίως πριν από τις διακοπές τους, έρχονται και παίζουν ΤΖΟΚΕΡ με συμμετοχή σε συνεχόμενες κληρώσεις. Δηλαδή, εκτός από τους αριθμούς ή το σύστημα που επιλέγουν, συμπληρώνουν και το πεδίο για συμμετοχή σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο. Με τη συγκεκριμένη επιλογή, που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος του δελτίου ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να πάρουν μέρος σε έως και 94 κληρώσεις με το ίδιο δελτίο, συμπληρώνοντας όλα τα αντίστοιχα πεδία, τα οποία λειτουργούν αθροιστικά».

Κατάθεση δελτίων έως την Πέμπτη στις 21:30

Το κατάστημα ΟΠΑΠ, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Σταματίου όπου εργάζεται ο Γιάννης Ορφανίδης, βρίσκεται στην οδό Στρ. Καραϊσκάκη 45, στο Χαϊδάρι, και λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2019. «Το κατάστημά μας μετρά λιγότερα από τρία χρόνια ζωής και ευχόμαστε σύντομα να φέρουμε τύχη σε κάποιον παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ», δηλώνει ο κ. Ορφανίδης.

Αναφερόμενος στην αυριανή κλήρωση του παιχνιδιού σημειώνει: «Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα 5 εκατ. ευρώ του ΤΖΟΚΕΡ, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 την Πέμπτη, δηλαδή μισή ώρα πριν από την κλήρωση του παιχνιδιού. Όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την κλήρωση, στις 22:00, μπαίνοντας στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα