Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Σοκαριστικές φωτό με γυμνές σταρ σε ιδιαίτερες στιγμές

Οργισμένη απάντηση της Τζένιφερ Λόρενς που απειλεί με διώξεις

Φωτιά έχει πάρει το internet με γυμνές φωτογραφίες σταρ που διέρρευσαν έπειτα από επίθεση χάκερ στα ηλεκτρονικά άλμπουμ τους. Οι φωτογραφίες έγιναν αρχικά δεκτές με καχυποψία από τους χρήστες, ωστόσο η ανακοίνωση του εκπροσώπου της πρωταγωνίστριας των ταινιών «Hunger Games» Τζένιφερ Λόρενς αναζωπύρωσε τη φρενίτιδα και έκανε τους φερόμενους ως δράστες να δηλώνουν ότι έχουν στην κατοχή τους ακόμα και μικρής διάρκειας βίντεό της, που τη δείχνει να κάνει στοματικό σεξ.

«Ξέρω ότι κανένας δεν θα με πιστέψει, αλλά έχω ένα μικρό βίντεο με τη Λόρενς. Είναι πολύ μικρό, κάτι λίγο περισσότερο από δύο λεπτά και βλέπει κανείς μόνο το στήθος της. Τέλος πάντων, αν κάποιος το θέλει, να μου πει πώς μπορώ να το ανεβάσω ανώνυμα. (Δεν θέλω το FBI στο κεφάλι μου και δεν θέλετε να ξέρετε πώς βρήκα το βίντεο)» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους δράστες, σύμφωνα με την «Daily Star».

«Πρόκειται για μια θρασεία παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Εχουμε επικοινωνήσει με τις Αρχές και θα διωχθεί οποιοσδήποτε δημοσιεύσει τις κλεμμένες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού για το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που φέρεται να αφορά ακόμα 100 διάσημες γυναίκες που έπεσαν θύματα χάκινγκ εξαιτίας κενού ασφαλείας στο σύστημα iCloud. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τη Ριάνα, την Κέιτ Απτον, τη Σελίνα Γκόμεζ και την Κιμ Καρντάσιαν, οι οποίες ωστόσο επέλεξαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα.

Αντίθετα, η ηθοποιός Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ επέλεξε να παραδεχτεί ότι στις φωτογραφίες που αρχικά ανέβηκαν στο σάιτ 4chan, συγκαταλέγονται και δικές της, εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση ακόμα και σε αυτούς που τις βλέπουν.


 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα