Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ενα ασθενοφόρο, το γαμήλιο δώρο του Mr Coca-Cola στην Πάτμο

ΣΕ ΜΙΑ συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ο Mr Coca-Cola 3Ε, ζητώντας από τους προσκεκλημένους στον γάμο του να προσφέρουν, αντί γαμήλιων δώρων, χρήματα για την αγορά ασθενοφόρου στην Πάτμο!

ΣΕ ΜΙΑ συγκινητική πρωτοβουλία προχώρησε ο Mr Coca-Cola 3Ε, ζητώντας από τους προσκεκλημένους στον γάμο του να προσφέρουν, αντί γαμήλιων δώρων, χρήματα για την αγορά ασθενοφόρου στην Πάτμο! Ο Χάρης Δαυίδ, που το Σάββατο θα παντρευτεί στο νησί της Αποκάλυψης την εκλεκτή της καρδιάς του Λάνα Ντιμπέρ, απευθύνει το αίτημα μέσα από το πρωτότυπο προσκλητήριο, στο οποίο απεικονίζονται ένα ασθενοφόρο και οι δύο άνθρωποι με τους οποίους συζήτησε την ιδέα (ένας εκ των οποίων είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νικήτας Τσαμπαλάκης), ενώ υπάρχει και ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα κατατεθούν τα ποσά, με τα οποία θα αγοραστεί ένα ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Πάτμου που διαθέτει ένα παλιό όχημα.

Ο γάμος του 48χρονου επιχειρηματία, γιου του επικεφαλής του γνωστού ομίλου Λεβέντη – Δαυίδ, θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου στον ναό της Παναγίας των Κοιμητηρίων στη Χώρα της Πάτμου. Το απόγευμα θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στην πλατεία της Χώρας και κατόπιν οι προσκεκλημένοι θα πάνε στους Αρκιούς, στην πλατεία των οποίων θα γίνει η δεξίωση. Μάλιστα, στον προβλήτα έχει τοποθετηθεί ένα γιγαντιαίο ελαιόδεντρο, του οποίου η αγορά, η μεταφορά και η εγκατάσταση κόστισαν 12.000 ευρώ! Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς στο νησί έχουν ξεκινήσει εδώ κι εβδομάδες, με τα περίπτερα να έχουν «ντυθεί» στα χρώματα της Coca-Cola, ενώ στο ίδιο σκηνικό έχουν ντυθεί οι ομπρέλες και τα τραπεζάκια στις καφετέριες! Είναι η δεύτερη φορά που ο Χάρης Δαυίδ θα ντυθεί γαμπρός. Με τη Λάνα, που και αυτή είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών, γνωρίστηκαν όταν έκανε μαθήματα στην κόρη του, Αύρα, που προετοιμαζόταν για τις εξετάσεις της.

Εύα Παπαδάτου

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα