Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Εθνικό Λαχείο: Στις 15 Σεπτεμβρίου η πρώτη κλήρωση της νέας έκδοσης

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς θα διεκδικήσετε το 1.000.000 ευρώ και πολλά έπαθλα σε κάθε κλήρωση

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη των κληρώσεων της 256ης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου, η οποία θα μοιράσει το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη. Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και, ήδη, οι φίλοι του ιστορικού παιχνιδιού προμηθεύονται τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ και τους  λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει ο Απόστολος Ντιβανίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά, «σε αυτή την έκδοση οι κληρώσεις ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις, με τελευταία αυτή στις 27 Οκτωβρίου. Κάθε μια περιλαμβάνει υπό-κληρώσεις σε διαφορετικές ημέρες, με ενδιάμεσα κέρδη. Έτσι, οι παίκτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν με μόλις 4 ανανεώσεις. Στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, κληρώνεται ο Μεγάλος Λαχνός του 1.000.000 ευρώ».

Στην 255η έκδοση του Εθνικού Λαχείου, που ολοκληρώθηκε στις 25 Αυγούστου, ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το 1.000.000 ευρώ βρέθηκε στην Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής και ο μηχανισμός των κληρώσεων

Αναφορικά με το κόστος των λαχνών του Εθνικού Λαχείου και τον τρόπο διεξαγωγής των κληρώσεων, ο κ. Ντιβανίδης εξηγεί: «Η αξία του κάθε λαχνού σε κάθε κλήρωση ανέρχεται στα 4 ευρώ, ωστόσο πωλείται συνήθως σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ η κάθε μια. Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο παιχνίδι με ένα έως και δέκα τεμάχια με τον ίδιο αριθμό. Αν δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Επιπλέον,  οι παίκτες που δεν κέρδισαν κάποιο έπαθλο στη διάρκεια μιας έκδοσης, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση για την Α’ κλήρωση της επόμενης έκδοσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού».

Το τυχερό κατάστημα στον Πειραιά

Το κατάστημα του κ. Ντιβανίδη, στον Πειραιά, λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα, στο παρελθόν έχει αναδείξει έναν μεγάλο νικητή του Εθνικού Λαχείου. «Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης διεξαγωγής του. Οι παίκτες παίρνουν μέρος στις κληρώσεις όλων των εκδόσεων. Είναι το ιστορικότερο παιχνίδι της Ελλάδας, καθώς κυκλοφορεί εδώ και 85 χρόνια. Στο κατάστημά μας υπάρχουν πελάτες που αγοράζουν σταθερά τον ίδιο αριθμό εδώ και δεκαετίες. Από εμάς μάλιστα είχε προμηθευτεί τον λαχνό του ένας μεγάλος νικητής του Εθνικού Λαχείου πριν από πολλά χρόνια. Επίσης, φέραμε τύχη σε δύο νικητές του ΛΟΤΤΟ που είχαν κερδίσει από 750 εκατ. δραχμές, καθώς και σε έναν υπερτυχερό στο ΠΡΟΤΟ που είχε κερδίσει 800 εκατ. δραχμές», σημειώνει ο κ. Ντιβανίδης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...