Θα έθαβαν λάθος νεκρούς

Απίστευτη αναστάτωση προκάλεσε σε δύο οικογένειες στη Λακωνία το μακάβριο λάθος δύο γραφείων τελετών να μπερδέψουν τα φέρετρα!

Απίστευτη αναστάτωση προκάλεσε σε δύο οικογένειες στη Λακωνία το μακάβριο λάθος δύο γραφείων τελετών να μπερδέψουν τα φέρετρα! Η τραγική περιπέτεια για τις δύο οικογένειες από τη Σπάρτη και τη Σκάλα Λακωνίας ξεκίνησε την Τρίτη το πρωί, λίγες ώρες αφότου έχασαν τους ανθρώπους τους. Οι δύο γέροντες έφυγαν από τη ζωή κοντά στην ηλικία των 90 ετών και μάλιστα σχεδόν την ίδια ώρα. Οι συγγενείς ξεκίνησαν να κανονίζουν όλα τα διαδικαστικά, προγραμματίζοντας -σε συνεννόηση με τα γραφεία των περιοχών τους- τις κηδείες των αγαπημένων προσώπων τους. Οι οικογένειες ενημερώθηκαν ότι το τελευταίο «αντίο» θα το έλεγαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Σπάρτη και τη Σκάλα, αντίστοιχα, με διαφορά λίγης ώρας. Τις σορούς παρέλαβαν δύο διαφορετικά γραφεία τελετών από το νοσοκομείο της Σπάρτης και τις πήγαν στις εκκλησίες των δύο περιοχών.

Η πρώτη κηδεία έγινε στη Σκάλα και κόσμος είχε μαζευτεί για τη νεκρώσιμη ακολουθία. Οταν όμως οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό δεν βρισκόταν ο δικός τους νεκρός, αλλά ένας άγνωστος! Στην αρχή, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε αναστάτωση, αλλά ανακτώντας την ψυχραιμία τους, τα μέλη της οικογένειας ξεκίνησαν για τη Σπάρτη, όπου πληροφορήθηκαν ότι σε κεντρικό ναό της πόλης γινόταν άλλη κηδεία. Οταν έφτασαν εκεί, εξήγησαν στην άλλη οικογένεια τι τους είχε συμβεί, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το φέρετρο -που δεν είχε ανοιχτεί ακόμη- και να διαπιστωθεί ότι κι εκείνοι είχαν πέσει θύματα του μακάβριου λάθους! Τελικά, η κηδεία στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρα, ενώ η τελετή στη Σκάλα αναβλήθηκε κι έγινε τελικά χθες.

Εύη Παπαδάτου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Τζένη Καρέζη: Τι έλεγε το 1962 για το Πάσχα λίγο πριν από τον γάμο της

Στο 1962 και στις ημέρες του Πάσχα μάς γυρίζει...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Ο οβελίας της high society

Το «ψήσιμο» των κοσμικών από θαλαμηγούς, βίλες, ταβέρνες στην...